Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το NOVACer Course | MediCross

Από την MEDICROSS

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 99 11 632 – 210 99 45 618 | E-mail: info@medi-cross.gr

” Μετά από αρκετό καιρό λόγω των νέων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία είχαμε την χαρά να έχουμε μαζί μας το Σάββατο 06 Νοεμβρίου, τον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη MDT Jan Schunemann στο σεμινάριο που διοργανώσαμε ως  MEDICROSS (αντιπρόσωπος εταιρεία για την Ελλάδα) σε συνεργασία με την NOVadent International.

To σεμινάριο φιλοξενήθηκε στο υπέροχο  εργαστήριο του επίσης πολύ καλού φίλου, συνεργάτη και opinion leader για την NOVACer  για την Ελλάδα, Ψαρρή Ηλία, τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ο εισηγητής μοιράστηκε γενναιόδωρα όπως πάντοτε τις γνώσεις και τις τεχνικές του με τους συμμετέχοντες, όπου οι τελευταίοι  έκαναν και πρακτική εξάσκηση   πάνω στο κομμάτι της θεωρίας.

Την διαδοχική μετάφραση διεκπεραίωσε με επιτυχία η κ. Βασιλική Ρίζου και την ευχαριστούμε πολύ που ομόρφυνε με την παρουσία της και την καλή της αύρα το μονοήμερο σεμινάριο.

Ευχαριστώ λοιπόν μέσα από την καρδιά μου τις κυρία Ξανθίππη Μπαρμπαγαδάκη (εργαστηριούχο), κυρία Νίνα Σεμερτζίδη (εργαστηριούχο), κυρία Πηνελόπη Τσάγκλα (συνεργάτιδα Νικολάου Θαλασσινού) καθώς επίσης τους  κύριο Νικόλαο  Θαλασσινο (εργαστηριούχο), κύριο Νικόλαο Χριστοφίδη (κλινικό) που μας ήρθε από την Ρόδο κύριο Κωνσταντίνο Μαγκλάρα (εργαστηριούχος) από την Λειβαδιά, τον κύριο Βασίλειο Ξουλόγη (εργαστηριούχο) και τον κύριο Μάρκογλου Ιωάννη (εργαστηριούχο) για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους αλλά κυρίως για το πολύ ωραίο feedback που πήραμε!

Τέλος, ευχαριστώ πολύ, την κυρία Άρτεμις Ψαρρή για την  άψογη συνεργασία.

Αυτή είναι και η ανταμοιβή μας για συνεχόμενη εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Εις το επανιδείν !!!

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 🔎