Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2nd BioHorizons MasterClass Summit

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2nd BioHorizons MasterClass Summit το οποίο διεξήχθη 15 & 16 Νοεμβρίου 2019 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο του Πειραιά.

Εισηγητές ήταν οι Michael A. Pikos,  Ramon Gomez Meda,  Βασιλόπουλος Σπύρος, Τζέρμπος Φώτιος, Μπατάς Λεωνίδας και Σταυρόπουλος Δημήτριος.

To θέμα του MasterClass της πρώτης μέρας του συνεδρίου με εισηγητή τον DrMichael APikos ήταν “Sinus Grafting for Implant Reconstruction”.

Την δεύτερη ημέρα οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για Χειρουργική & Προσθετική αποκατάσταση στην αισθητική ζώνη, διαμόρφωση μεσοδόντιων θηλών, άμεσες επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις, 3D αύξηση της φατνιακής ακρολοφίας χωρίς την χρήση αυτογενών μοσχευμάτων, κατευθυνόμενη οστική αναγέννηση & χρήση αυτογενών αυξητικών παραγόντων και τέλος για επιεμφυτευματικές προσθετικές αποκαταστάσεις.

Το συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς περιεχομένου και οργάνωσης όσο και από πλευράς προσέλευσης και εξαιρετικών σχολίων των γιατρών που πήραν μέρος σε αυτό.

Η BioHorizons ανανέωσε το ραντεβού της με τους συμμετέχοντες  για τα επερχόμενα συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2020.