Οι Μονολιθικές Αποκαταστάσεις στην σύγχρονη Οδοντοτεχνική Πράξη

Μετά από ένα υποχρεωτικό διάλλειμα λόγω πανδημίας, η Medicross ξανά στις επάλξεις στην διοργάνωση σεμιναρίων.

Αυτήν την φορά με νέο θέμα που αποκτά ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους τα τελευταία χρόνια όπως είναι αυτό των μονολιθικών αποκαταστάσεων στο σύγχρονο εργαστήριο.

Στις 05-06-2021 λοιπόν διεξήχθη στο Οδοντοτεχνικό εργαστήριο του εργαστηριούχου το πρώτο Σεμινάριο με το συγκεκριμένο θέμα.

Εισηγητής του σεμιναρίου, ο CDT Βασίλειος Γ.Σταθόπουλος, ο οποίος μετά από πολυετή γνώση αλλά και εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο έβαλε σε διαδικασία σκέψης τους συμμετέχοντες για το επιχειρηματικό πνεύμα που καλούνται να διαθέτουν  καθημερινά και τους έδειξε πως ο ίδιος έχει παντρέψει στο δικό του εργαστήριο την ποιότητα των συγκεκριμένων εργασιών σε συνάρτηση με τον ποιοτικό χρόνο που μπορεί και επιβάλλεται να έχει ο κάθε επαγγελματίας εξασφαλίζοντας έτσι την αρμονία εντός και εκτός εργαστηρίου.

Το σεμινάριο είχε  διαδραστικό χαρακτήρα  επιτρέποντας έτσι ανοιχτό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων για το συγκεκριμένο θέμα. Στο τέλος, οι συμμετέχοντες έκαναν staining στην μονολιθική στεφάνη που είχε “κόψει” προηγουμένως ο κος Σταθόπουλος.

Πρωταγωνιστής στο σεμινάριο ως μια αξιόλογη πρόταση έντιμου υλικού εξασφαλίζοντας έτσι την σχέση ποιότητας -τιμής, έπαιξε το πολυστρωματικό Geo 5 από την εταιρεία Yeti, https://www.yeti-dental.com/de/produkte/digital-line/cad-cam-blanks/geo5-zirkonblank.html

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Πουλημένο Νικόλαο, κύριο Ηλιόπουλο Κων/νο, την κυρία Αθηνά Μήτρου που ήρθε από την Κατερίνη, τον κύριο Τζούρο Αινεία, τον κύριο Συγούρο Αντρέα και την κυρία  Παππά Νίκη,  τον κύριο Παρασκευόπουλο Νικόλαο και την κυρία Σκαράκη Στυλιανή, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς επίσης για το πολύ θετικό feedback που εισπράξαμε.

Ευχαριστώ θερμά και τον χειμαρρώδη ομιλητή για το απολαυστικό Σάββατο που μας πρόσφερε!