Οδοντοτεχνική Φωτογραφία με τον Ιουλιανό Μουστάκη

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο Hands-On Οδοντοτεχνικής φωτογραφίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  21 και το Σάββατο 22 Ιουλίου στον σύγχρονο και φιλόξενο χώρο Dental e lab του Cdt Σπύρου Χατζηγεωργίου.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Ιουλιανός Μουστάκης, εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης, που ζει και εργάζεται από το 2005 στο Falkasse της Γερμανίας.

Την Παρασκευή οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και τις πρώτες σκέψεις – απορίες με τον εισηγητή, κο. Μουστάκη.

Οι συμμετέχοντες ήταν οι: Έλλη Ιωαννίδου (Εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης Αθήνα, Κώστας Ηλιόπουλος (Εργαστηριούχος Αθήνα), Πάρης Ανδρουλάκης (Οδοντοτεχνίτης Χανιά), Θανάσης Καλογερόπουλος (Εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης Αθήνα), Κώστας και Δημήτρης Ταρακτσόγλου (Εργαστηριούχοι Οδοντοτεχνίτες – Ρόδος), Χριστοβασίλης Δημήτρης (Εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης Αθήνα), Λορέντσο Σώμος Αλέξανδρος (Οδοντίατρος Αθήνα).

Μετά το πέρας της πρώτης μέρας ο εισηγητής Ιουλιανός Μουστάκης και η διοργανώτρια Όλγα Χαντζή, προσέφεραν δείπνο στους συμμετέχοντες και η βραδιά εξελίχθηκε σε ευχάριστο, φιλικό και χαλαρό κλίμα. Κύριο θέμα της βραδιάς η οδοντοτεχνική!

O Cdt Σπύρος Χατζηγεωργίου δεν ήταν μόνο καλός οικοδεσπότης, φωτογράφος, cameraman αλλά συμμετείχε ενεργά στο σεμινάριο εκφράζοντας απορίες, οι οποίες ομολογουμένως προσέφεραν πολλά στη διεξαγωγή της συζήτησης.

Τον ίδιο ακριβώς “ρόλο” εκείνον  δηλαδή του ενεργού συνομιλητή με αρκετές απορίες, αλλά και με πολλές σωστές τοποθετήσεις είχε και ο Κώστας Ηλιόπουλος όπου όταν  χρειάστηκε φάνηκαν  τόσο οι γνώσεις όσο και η  λατρεία του για την οδοντοτεχνική φωτογραφία.

Την επόμενη μέρα οι συμμετέχοντες… έπεσαν στα βαθιά  κάνοντας πρακτική εξάσκηση με την καθοδήγηση του  κ. Μουστάκη. Το σεμινάριο κράτησε έως αργά το απόγευμα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία ενδιαφέροντος αφού αποκαλύφθηκαν πολλά «μυστικά» και … ντοκουμέντα γύρω από την σωστή λήψη της οδοντοτεχνικής φωτογραφίας.

Guest Star η αφανής κι ήρεμη δύναμη κα Μαρία Γιαννακίδου, η οποία είχε και την ιδέα του επιτυχημένου σεμιναρίου.

Τέλος, για ακόμη μια φορά πολύτιμος για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου αποδείχθηκε, ο Γιώργος Κυριάκος, από το εργαστήριο του κου. Σπύρου Χατζηγεωργίου, αγαπημένος συνεργάτης σ’ όλα τα σεμινάρια της MEDI CROSS.

Το toothnews παρακολούθησε το σεμινάριο οδοντοτεχνικής φωτογραφίας και εξασφάλισε συνέντευξη με τον κο Μουστάκη, (την οποία θα διαβάσετε σύντομα), ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συναδέλφους του για τις γνώσεις, την εμπειρία και την απλότητα που τον διέκρινε.

 

Οδοντοτεχνική Φωτογραφία με τον Ιουλιανό Μουστάκη