Ø5.7mm MIS CONNECT abutment

Νέο Προϊόν / ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.negrin.gr | E-mail: info@negrin.gr

One abutment – one time για οπίσθιες αποκαταστάσεις

H MIS αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συνεργατών της οδοντιάτρων, εμπλούτισε την ήδη επιτυχημένη σειρά προσθετικών CONNECT με την διάμετρο Ø5.7mm. Το νέο αυτό stay-in προσθετικό ήταν το κομμάτι του πάζλ που έλειπε ώστε να αξιοποιηθούν όλα τα πλεονεκτήματα του CONNECT και σε περιστατικά οπίσθιων αποκαταστάσεων.

Το νέο φαρδύτερο CONNECT έχει όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος 4mm.

Είναι ένα stay-in προσθετικό (one abutment – one time), το οποίο καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση της προσθετικής διαδικασίας και αποκατάστασης στο επίπεδο των μαλακών ιστών. Ως εκ τούτου το CONNECT, βοηθά στη διατήρηση των μαλακών ιστών, αποτρέπει την απώλεια οστού και τη διείσδυση βακτηρίων.

Ένα άλλο πλεονέκτημα, το οποίο έχει ιδιαίτερη αξία  την συγκεκριμένη περίοδο αυξημένης ασφάλειας και υγιεινής που απαιτούνται λόγω της πανδημίας Covid-19 , είναι ότι το CONNECT το οποίο έρχεται σε άμεση επαφή με τους μαλακούς ιστούς, είναι καθαρό και αποστειρωμένο. Οι διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας του, πραγματοποιούνται  με τα  αυστηρότερα πρότυπα καθαριότητας, ποιότητας και ασφάλειας.

Ευελιξία

Το σύστημα MIS CONNECT μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονές αποκαταστάσεις ή γέφυρες εφαρμόζοντας ψηφιακές ή συμβατικές διαδικασίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τόσο για προσωρινές όσο και για τελικές προσθετικές αποκαταστάσεις.

Απλότητα και ευκολία

Το MIS Connect διατίθεται αποστειρωμένο για άμεση χρήση και συνοδεύεται με ειδικό πλαστικό άξονα μεταφοράς για ευκολία στην τοποθέτηση.

Αισθητική

Το ενδιάμεσο διαβλεννογόνιο στήριγμα MΙS CONNECT με το χαμηλό και στενό προφίλ ανάδυσης επιτρέπει προβλέψιμα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Η λύση αυτή  διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές στις κοχλιωτές αποκαταστάσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άμεσες ή stage ΙΙ διαδικασίες.

Απόλυτη ακρίβεια και ανθεκτικότητα

Τα προσθετικά MIS CΟNNECT είναι ενιαία και συμπαγή (χωρίς ξεχωριστή προσθετική βίδα). Το σύστημα επιτρέπει μια ομαλή διαδρομή εισαγωγής για τις γέφυρες και τις συνδεδεμένες στεφάνες, χάρη στο άνοιγμα 40° του στηρίγματος. Η εσωτερική του σύνδεση παρουσιάζει το πλεονέκτημα της υψηλής ακρίβειας και της απόλυτης προσαρμογής στις υπερδομές.

Πλεονεκτήματα:

  • 4 διαβλεννογόνια ύψη για ευελιξία
  • εσωτερική σύνδεση
  • επιλογή Ø4mm (πρόσθιες αποκαταστάσεις) ή Ø5.7mm (οπίσθιες αποκαταστάσεις)
  • σχεδιασμένο για μόνες αποκαταστάσεις ή γέφυρες
  • δυνατότητα πολλών προσθετικών επιλογών επί CONNECT
  • δυνατότητα για προσωρινή αποκατάσταση
  • δυνατότητα ψηφιακής (scan post) ή συμβατικής αποτύπωσης
  • στενό και χαμηλό προφίλ ανάδυσης για βελτιωμένη αισθητική
  • διαθέσιμο για όλες τις προσθετικές πλατφόρμες (κωνική σύνδεση)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ τον κατάλογο MIS CONNECT ΕΔΩ

Για να ΜΑΘΕΤΕ περισσότερα σχετικά με την διαδικασία τοποθέτησης του CONNECT παρακολουθείστε το βίντεο: