Ο προϊοντικός κατάλογος εμφυτευμάτων JD EVO PLUS

YGEIA DENT

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 69 90 007 | website: www.ygeiadent.com | E-mail: info@ygeiadent.com

Η JDentalCare προσφέρει στους οδοντιάτρους ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται απευθείας στην έδρα της στην Modena στο Κέντρο Εκπαίδευσης της JDentaCare.

  • Δύο διαφορετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες ενός διεθνούς κοινού. Το “Εισαγωγή στο πρόγραμμα εμφυτευμάτων JDentalCare” και το “All-on-4 Χειρουργικό πρωτόκολλο κλινικής πορείας” ειδικά σχεδιασμένο για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων JDentalCare σε νέους χρήστες μας σε προχωρημένο επίπεδο με προηγμένες τεχνικές τοποθέτησης.
  • Μαζί με την εκπαίδευση, ο οδοντίατρος θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στη Modena με τις εξαιρετικές της ομορφιές (συμπεριλαμβανομένου του μουσείου Ferrari στο Maranello) και να γευθεί ένα απολαυστικό  δείπνο με χαρακτηριστική ιταλική κουζίνα.

Η JDentalcare είναι παρούσα σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως. Μέσα στο 2018 η εταιρεία συνεργάστηκε με την YGEIA DENT για την Ελλάδα και την Κύπρο και με κοινή προσπάθεια θα μεταφέρουμε το μήνυμά μας σε οδοντιάτρους και ασθενείς ,

 «Just smile» : ‘’ because, at the end, nothing is easier than smiling ‘’.

Κατεβάστε το Αρχείο (PDF, 1.46MB)