Νέο βελτιωμένο προϊόν: Custom MEGA Cera-MIX

Νέο Προϊόν /WAX-O-DENTAL IN-NOVATIONS – Κουταβάς Μάκης

H νέα κασετίνα δεν αφορά κάτι άγνωστο αλλά την γνωστή συλλογή δοντιών πορσελάνης από πλαστικό κι όχι ελαστικό κερί αλλά πλέον από οργανική πρώτη ύλη και σε νέο ακόμα πιο διακριτό χρώμα στο μάτι καθώς και ημιφωτοδιαπερατό για εύκολο εντοπισμό τυχόν φυσαλίδων και ατελειών.

Πράγματι, τα ΜΕGA CERAMIX  δόντια πορσελάνης δίνουν την θέση τους στην στάνταρ και δυνατότητα custom MEGA Cera-MIX που πέρα από την πλαστικότητα και όχι ελαστικότητα ή ακαμψία,  που διαθέτουν, η πρώτη ύλη τους είναι και οργανική, τόσο απαλλαγμένη από μη οργανικά στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το e.max ή οποιοδήποτε άλλο press σύστημα.

Eπίσης, το χρώμα της πρώτης ύλης τους είναι πλέον πολύ πιο φωτεινό bright γαλάζιο και παράλληλα ημιφωτοδιαπερατό για ανίχνευση τυχόν ατελειών.

Κατά τα άλλα, η στάνταρ κασετίνα περιλαμβάνει 646 δόντια στις γνωστές 8άρες με προσεγμένη μορφολογία σε 6 διαφορετικά μεγέθη αλλά κατασκευάσαμε έπειτα από απαίτηση των φίλων πελατών μας και 3 ακόμα μεγαλύτερα μεγέθη καθώς και τις γνωστές 6άρες της άνω και της κάτω σε διαφορετικά μεγέθη αλλά και σχήματα που αναφέρονται όλα στον πίνακα-φωτογραφία στο καπάκι της κασετίνας με διαστάσεις και κωδικούς για τυχόν refill που περιέχουν 10 γεφυρώματα από 1 κωδικό.

H custom κασετίνα, η οποία στοιχίζει όσο και η στάνταρ μπορεί να συμπεριλάβει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο πελάτης και περιέχει 137 γεφυρώματα  ενώ υπάρχει και η δυνατότητα 2πλής κασετίνας με μικρότερο αναλογικά κόστος καθώς και διπλή κασετίνα με δόντια πορσελάνης και τα γεφυρώματα για τα διαγνωστικά και τις μεταβατικές.

Οι μονές κασετίνες ανέρχονται στην αξία των 49,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και οι διπλές στα 89,00€ (συμπ. ΦΠΑ).

Διατίθενται από την κατασκευάστρια εταιρεία μας στα τηλ.επικοινωνίας 210 33 04 051 – 6974 188 392 ή από τους συνεργαζόμενους εμπορικούς ομίλους και για απομακρυσμένους προορισμούς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα