ΝΕΟ μοντέρνο κεραμικό σύστημα “HeraCeram Saphir” της Kulzer για επικάλυψη μεταλλικών σκελετών!

Παρουσίαση Προϊόντος / KULZER

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.kulzer.gr| E-mail: info-gr@kulzer-dental.com

Τα κεραμικά υλικά HeraCeram Saphir βοηθούν τους οδοντικούς τεχνολόγους να φτάσουν σε νέα υψηλά επίπεδα αισθητικής στην επικάλυψη μεταλλικών σκελετών, με την τεχνολογία “Light Booster” και διαθέτουν μια νέα πάστα Opaque, με πολύ εύκολο χειρισμό, επικάλυψη του σκελετού με μία λεπτή στρώση και εξαιρετική υποστήριξη.

Αφήστε το ταλέντο σας να λάμψει στους μεταλλικούς σκελετούς – Ζήστε την εμπειρία “Light Booster”.

Οπτικά τέλειο – Τι είναι η τεχνολογία Light Booster;

Η μεγαλύτερη πρόκληση στις μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις είναι η επίτευξη φυσικής αισθητικής εμφάνισης και οπαλινότητας σε αδιαφανείς μεταλλικούς σκελετούς. Με το νέο κεραμικό σύστημα HeraCeram Saphir, αυτό είναι πλέον ιδιαίτερα εύκολο να επιτευχθεί. Ο λόγος: η τεχνολογία Light Booster.

Οι “ενισχυτές φωτός” είναι υψηλής διασποράς κρύσταλλοι σε ένα υαλο-κεραμικό σύστημα που επηρεάζει την εσωτερική διάθλαση του φωτός για να παράγει ένα αποτέλεσμα οπαλινότητας που αντιστοιχεί σε αυτήν της φυσικής αδαμαντίνης. Αυτοί οι κρύσταλλοι, οι οποίοι σχηματίζονται κατά την σύντηξη, είναι διαφανείς έως ημιδιαφανείς και παράγουν διπλό χρωματισμό (μπλε / πορτοκαλί) γνωστό ως οπαλινότητα. Λόγω της σταθερής χημικής δομής, το αισθητικό αποτέλεσμα του υλικού είναι επίσης εξαιρετικά σταθερό, ακόμα και μετά από πολλαπλές οπτήσεις. Ως αποτέλεσμα, η οπαλινότητα και η φυσικότητα του κεραμικού υλικού θα παραμείνουν ανεπηρέαστες από όλες τις συνθήκες επεξεργασίας. Είναι ένα αποτέλεσμα που απλά πρέπει να δείτε μόνοι σας!

Τεχνικά τέλειο – Η απίστευτη πάστα Opaque

Το κεραμικό σύστημα HeraCeram Saphir περιλαμβάνει μια μοναδική πάστα Opaque, που προσφέρει εντυπωσιακή κάλυψη σε εξαιρετικά λεπτά στρώματα (60-100 μm). Με τις βελτιωμένες ιδιότητες κάλυψης και συγκόλλησης, το νέο opaque είναι πραγματικά μοναδικό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Μπορεί να εφαρμοστεί πολύ πιο γρήγορα, ενώ απαιτούνται λιγότερες επιστρώσεις από τα υπόλοιπα opaque του εμπορίου. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομεί χρόνο, αλλά και λίγο περισσότερο χώρο για να εργαστείτε.

Επισκόπηση του συστήματος HeraCeram Saphir:

  • Αισθητική που δεν επηρεάζεται από πολλαπλές οπτήσεις.
  • Εύκολος χειρισμός και υψηλού επιπέδου αισθητική.
  • Βελτιωμένη συγκόλληση σε όλα τα κράματα.
  • Νέα πάστα Opaque: Εντυπωσιακή κάλυψη σε ένα λεπτό στρώμα (60-100mm).
  • Σταθερές τιμές Συντελεστή Θερμικής Διαστολής, εκμηδένηση των αποσχίσεων.
  • Μέγιστη αντοχή με δομή σταθεροποιημένου λευκίτη (SLS).
  • Μειωμένοι χρόνοι όπτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας HeraCeram Saphir ή να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπό μας, εταιρεία Μιλτιάδης Βιτσαρόπουλος Α.Ε. (Τηλέφωνο 210 65 41 340).

Tags

#2020 #Kulzer