Νέο μοντέλο υγρής κοπής από την DGShape-Roland

Παρουσίαση Προϊόντος / ATLAS DIGITAL

Ένα νέο μοντέλο της σειράς wet milling της DGShape-Roland συμπληρώνει την γκάμα προϊόντων της που απευθύνονται σε εργαστήρια κλινικών και οδοντοτεχνικά εργαστήρια.

Το DWX-42W «ενσωματώνεται» πανεύκολα σε κάθε περιβάλλον αφού η ανοιχτή του αρχιτεκτονική, του επιτρέπει να συνεργάζεται με όλα τα scanners και CAM προγράμματα της αγοράς.

Εξαιρετικά εύχρηστο, είναι ιδανικό για άμεση κατασκευή οδοντικών αποκαταστάσεων και καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός εργαστηρίου για κατεργασία υαλοκεραμικών και σύνθετων ρητινών με υγρή μέθοδο. Στις εφαρμογές του περιλαμβάνονται Oμοιώματα, ‘Eνθετα/Eπένθετα, Στεφάνες, Γέφυρες και Όψεις.

Στα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται ένα ειδικά σχεδιασμένο μοτέρ κατασκευής της ίδιας της εταιρείας DGShape-Roland, που απαιτεί 50% λιγότερη πίεση και 65% λιγότερο αέρα από το προηγούμενο μοντέλο wet milling, προσφέρει σταθερή και μέγιστη απόδοση και δεν απαιτεί πολύ δυνατό αεροσυμπιεστή, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για περιβάλλον κλινικών.

Διαθέτει αυτόματο σύστημα αλλαγής εργαλείων 6 θέσεων που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη παραγωγή. Είναι 50% γρηγορότερο από τα προηγούμενα μοντέλα και η νέα σχεδίαση της αντλίας και του δοχείου ψυκτικού υγρού προσφέρει μεγαλύτερη ροή και χωρητικότητα.

Τα νέα κοπτικά εργαλεία εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και ποιότητα κοπής, ενώ τα διπλά φίλτρα απαιτούν λιγότερο συχνή αντικατάσταση εξοικονομώντας χρόνο και κόστος.

Τέλος, με το Virtual Machine Panel αντικαθίστανται οι πολύπλοκοι χειρισμοί και δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να χειρίζεται πανεύκολα τις κοπτικές εργασίες και τα εργαλεία κοπής από τον υπολογιστή του.

Η πάνω από 30 χρόνια τεχνογνωσία της Roland σε CAD/CAM συστήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία της Atlas Digital, αντιπροσωπείας της Roland, στην ψηφιακή τεχνολογία, εξασφαλίζουν στο χρήστη το «δίδυμο» υψηλής αξιοπιστίας και υποστήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE, Τηλέφωνο: 210 98 45 771 | Website: www.dentaldigital.gr