ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΡΩΤΩΝ ALLIEDSTAR ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνα: 2310 542 917 | Website: www.unishape.gr | E-mail: info@unishape.gr

Ανακαλύψτε στην Unishape, την ολοκαίνουργια σειρά Ενδοστοματικών Σαρωτών AlliedStar, που εξασφαλίζουν ακριβή και υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στην οδοντιατρική σας πρακτική. Συνδυάστε την υψηλής ποιότητας απεικόνιση και την ακρίβεια των Ενδοστοματικών Σαρωτών μας με τη δύναμη του AS Connect Cloud λογισμικού για την απόλυτη οδοντιατρική εμπειρία. Κάνετε το βήμα προς το μέλλον της οδοντιατρικής αντιμετώπισης χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία ενδοστοματικών σαρωτών της AlliedStar.

Γνωρίστε την νέα σειρά προϊόντων της AlliedStar που έχουμε για εσάς:

AlliedStar AS-100: Ο ενσύρματος σαρωτής AlliedStar AS-100 είναι η ιδανική λύση για ιατρεία που αναζητούν μια οικονομική και αποτελεσματική λύση ψηφιοποίησης. Είναι εύκολος στη χρήση και προσφέρει 3D μοντέλα υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή.
AlliedStar AS-200E: Ο ασύρματος σαρωτής AlliedStar AS-200E είναι η ιδανική λύση για ιατρεία όλων των μεγεθών. Είναι γρήγορος και εύκολος στη χρήση, προσφέροντας 3D μοντέλα υψηλής ποιότητας σε μόλις λίγα λεπτά.
AlliedStar AS-260: Ο σαρωτής AlliedStar AS-260 είναι η ιδανική λύση για ιατρεία που αναζητούν την κορυφαία τεχνολογία ψηφιοποίησης. Είναι ο πιο ακριβής σαρωτής της σειράς AlliedStar, προσφέροντας 3D μοντέλα υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τέλειες αποκαταστάσεις.
AlliedStar AS Connect Cloud: Ανακαλύψτε το ισχυρό λογισμικό AS Connect Cloud που αποτελεί την ιδανική συμπλήρωση για τους Ενδοστοματικούς Σαρωτές μας, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και ευελιξία. Διαθέτει επιπλέον εργαλεία για εσάς, Smile Design, Mesh Compaire, Ortho Simulation, Oral Health report και Model Builder.

Όλη η σειρά ενδοστοματικών σαρωτών της AlliedStar χρησιμοποιεί την εφαρμογή σάρωσης ScanPro. Η εφαρμογή ScanPro παρέχει πλήθος δυνατοτήτων και απλοποίηση της εργασίας σας σε μεγάλο βαθμό. Διαθέτει έξυπνα και ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία όπως, υπόδειξη των υποκειμένων για την φορά ένθεσης των προσθετικών εργασιών, μέτρηση αποστάσεων σημείων, αυχένα, σχεδίαση των ορίων στους αυχένες και πολλά άλλα.

Επιλέξτε την αξιοπιστία και την ποιότητα της σειράς Ενδοστοματικών Σαρωτών AlliedStar και προωθήστε την οδοντιατρική σας πρακτική στο μέλλον. Με ταχύτητες σάρωσης πλήρους τόξου και φραγμού σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και με την χρήση remote controller αναβαθμίστε την εργαστηριακή σας πρακτική σε άλλο επίπεδο.

Επισκεφθείτε το Unishape.gr για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε την παραγγελία σας σήμερα!