Νέα Προσθετική λύση MIS – CONNECT abutment

One abutment – one time για κοχλιωτές αποκαταστάσεις

Νέο Προϊόν / ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 77 11 605 | Website: www.negrin.gr

Tο MIS Connect είναι ένα stay-in προσθετικό (one abutment – one time), το οποίο καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση της προσθετικής διαδικασίας και αποκατάστασης στο επίπεδο των μαλακών ιστών.

Ευελιξία
Το σύστημα MIS Connect μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονές αποκαταστάσεις ή γέφυρες εφαρμόζοντας  ψηφιακές ή συμβατικές διαδικασίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τόσο για προσωρινές όσο και για τελικές προσθετικές αποκαταστάσεις.

Απλότητα και ευκολία
Το MIS Connect διατίθεται αποστειρωμένο για άμεση χρήση και συνοδεύεται με ειδικό πλαστικό άξονα μεταφοράς για ευκολία στην τοποθέτηση.

Αισθητική
Το ενδιάμεσο διαβλεννογόνιο στήριγμα MΙS Connect με το χαμηλό και στενό προφίλ επιτρέπει προβλέψιμα και άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Η λύση αυτή  διευρύνει ακόμα περισσότερο τις επιλογές στις κοχλιωτές αποκαταστάσεις στην αισθητική ζώνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άμεσες ή stage ΙΙ διαδικασίες.

Απόλυτη ακρίβεια και ανθεκτικότητα
Τα προσθετικά MIS Connect είναι ενιαία και συμπαγή (χωρίς ξεχωριστή προσθετική βίδα). Το σύστημα επιτρέπει μια ομαλή διαδρομή εισαγωγής για τις γέφυρες και τις συνδεδεμένες στεφάνες, χάρη στο άνοιγμα 40 ° του στηρίγματος. Η εσωτερική του σύνδεση παρουσιάζει το πλεονέκτημα της υψηλής ακρίβειας και της απόλυτης προσαρμογής στις υπερδομές.

Πλεονεκτήματα:

  • 4 διαβλεννογόνια ύψη για ευελιξία.
  •  Εσωτερική σύνδεση.
  • Στενό και χαμηλό προφίλ ανάδυσης για βελτιωμένη αισθητική.
  • Σχεδιασμένο για μόνες αποκαταστάσεις ή γέφυρες.
  • Δυνατότητα για προσωρινή αποκατάσταση.
  •  Δυνατότητα ψηφιακής (scan post) ή συμβατικής αποτύπωσης