MIS | Make It Safe

ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.negrin.gr | E-mail: info@negrin.gr

Αυτή η περίοδος της πανδημίας Covid-19, κατέδειξε την εξέχουσα σημασία της σχολαστικής καθαριότητας, υγιεινής και αυστηρών διαδικασιών αποστείρωσης. Οι ανησυχίες οδοντιάτρων και ασθενών για ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον εντάθηκαν κατά πολύ το τελευταίο αυτό διάστημα.

Βέβαια, για την MIS η ασφάλεια και η αποστείρωση υπήρξε πάντα θεμελιώδης προτεραιότητα και πρωταρχικό μέλημα.

Τα προϊόντα MIS γενικά, και τα εξαρτήματα μιας χρήσης σε αποστειρωμένες συσκευασίες ειδικότερα, ανταποκρινόταν πάντα στα αυστηρά πρότυπα καθαριότητας που θέτει ο κλάδος και που απαιτούν οι χρηστές MIS.

H MIS είναι η μοναδική εταιρεία παραγωγής εμφυτευμάτων παγκοσμίως η οποία περιλαμβάνει στην συσκευασία κάθε εμφυτεύματος της, 1 αποστειρωμένο τελικό τρυπάνι μιας χρήσης. Το τρυπάνι, πάντα αιχμηρό, έχει ακριβώς τη σωστή διάμετρο και μήκος του εμφυτεύματος που συνοδεύει, γεγονός που εξασφαλίζει απλότητα στην χειρουργική διαδικασία και επιπλέον προστασία στον ασθενή.

Περισσότερα  παραδείγματα για τους τρόπους τους οποίους η MIS παρέχει ασφάλεια και προστασία σε οδοντιάτρους και ασθενείς είναι ότι πολλά εξαρτήματα και προσθετικά διατίθενται σε αποστειρωμένες συσκευασίες, π.χ τα προσωρινά προσθετικά PEEK τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε κάθε συσκευασία εμφυτεύματος C1, οι αποστειρωμένες βίδες κάλυψης και επούλωσης, έτοιμες για χρήση και την ίδια μέρα τοποθέτησης εμφυτευμάτων.

Επίσης προσθετικές λύσεις όπως τα Connect abutment και τα Multi-Unit διατίθενται σε αποστειρωμένες συσκευασίες ώστε να είναι απολύτως καθαρά καθώς έρχονται σε άμεση επαφή με τους μαλακούς ιστούς.

Όλα  τα εξαρτήματα και προσθετικά MIS συσκευάζονται και φυλάσσονται προσεκτικά σε ειδικό χώρο ‘clean room’ το οποίο ακολουθεί τα πιο αυστηρά  πρωτόκολλα αποστείρωσης και προδιαγραφές υγιεινής ενώ πραγματοποιούνται τακτικοί έλεγχοι. Τα ίδια αυστηρά στάνταρντ ακολουθούνται και σε όλη την παραγωγική γραμμή.

Όπως είναι φυσικό, η κρίση της πανδημίας έφερε στην επιφάνεια νέες προκλήσεις και ανησυχίες στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Οι χρήστες εμφυτευμάτων MIS μπορούν να αισθάνονται σιγουριά ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα  ώστε να εξασφαλίζεται η προστασία των ίδιων και των ασθενών τους.

>>>Για πληροφορίες σχετικά με την MIS και τα προϊόντα της επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.mis-implants.com