ΜIS C1 – the Connection for Reliable Biology

Παρουσίαση Προϊόντος / ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 77 11 605 | Website: www.negrin.gr | E-mail: info@negrin.gr

Το C1 είναι ένας δυνατός παίκτης στην γκάμα εμφυτευμάτων κωνικής σύνδεσης της MIS καθώς προσφέρει ευέλικτες λύσεις σε όλα τα κλινικά περιστατικά.

Αυτό το αποδεδειγμένης επιτυχίας κωνικής σύνδεσης εμφύτευμα, απλό στην χειρουργική και προσθετική διαδικασία, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα βιολογικά οφέλη για άριστα κλινικά και αισθητικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, ο συνδυασμός C1 με το προσθετικό MIS CONNECT, δυνητικά επιτρέπουν την δημιουργία βιολογικού ερμητικού κλειδώματος γύρω από την σύνδεση εμφυτεύματος-οστού.

Αυτή ερμητική σύνδεση δημιουργεί το βέλτιστο περιβάλλον για διατήρηση του οστού και συνεπώς ανώτερη αισθητική στους μαλακούς ιστούς.

Προτερήματα του εμφυτεύματος κωνικής σύνδεσης C1 ΜΙS:

  • Ασφάλεια

Κωνική σύνδεση 12° για απόλυτο & ερμητικό κλείδωμα μεταξύ εμφυτεύματος και προσθετικού, εκμηδενίζοντας τις μικροκινήσεις.

  • Μηχανισμός διπλής σταθερότητας

Ο σχεδιασμός του C1 προσφέρει το Μηχανισμό Διπλής Σταθερότητας χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται υψηλότερη αρχική σταθερότητα και ταχύτερη οστεοενσωμάτωση.

  • Διατήρηση οστού

Platform switching για μικρότερη οστική απώλεια, διατήρηση και ανάπτυξη των μαλακών ιστών

  • Πρακτική Combo συσκευασία

Το C1 XD περιλαμβάνει στην συσκευασία του εκτός από την βίδα κάλυψης, όλα τα τρυπάνια της χειρουργικής διαδικασίας αποστειρωμένα (μιας χρήσης) και προσωρινό προσθετικό peek με βίδα.

  • Άριστη αισθητική

Προσθετικά κοίλου αυχένα με στρογγυλεμένες και χρυσής απόχρωσης επιφάνειας για άριστα αισθητικά αποτελέσματα και ιδανική πρόσφυση και αύξηση του όγκου των μαλακών ιστών.

Αναλυτικές  πληροφορίες για το C1 MIS μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

→ Κατεβάστε τον κατάλογο C1 MIS 

Πληροφορίες για την προσθετική λύση MIS CONNECT θα βρείτε ΕΔΩ