MIS C1 – The Connection for Reliable Biology

Παρουσίαση Προϊόντος / ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 77 11 605 | Website: www.negrin.gr | E-mail: info@negrin.gr

Το C1 είναι ένας δυνατός παίκτης στην γκάμα εμφυτευμάτων κωνικής σύνδεσης της MIS καθώς προσφέρει ευέλικτες λύσεις σε όλα τα κλινικά περιστατικά.

Αυτό το αποδεδειγμένης επιτυχίας κωνικής σύνδεσης εμφύτευμα, απλό στην χειρουργική και προσθετική διαδικασία, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα βιολογικά οφέλη για άριστα κλινικά και αισθητικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, ο συνδυασμός C1 με το προσθετικό MIS CONNECT, δυνητικά επιτρέπουν την δημιουργία βιολογικού ερμητικού κλειδώματος γύρω από την σύνδεση εμφυτεύματος-οστού.

Αυτή ερμητική σύνδεση δημιουργεί το βέλτιστο περιβάλλον για διατήρηση του οστού και συνεπώς ανώτερη αισθητική στους μαλακούς ιστούς.

Προτερήματα του εμφυτεύματος κωνικής σύνδεσης C1 ΜΙS:

  • Ασφάλεια

Κωνική σύνδεση 12Ο για απόλυτο & ερμητικό κλείδωμα μεταξύ εμφυτεύματος και προσθετικού, εκμηδενίζοντας τις μικροκινήσεις.

  • Μηχανισμός διπλής σταθερότητας

Ο σχεδιασμός του C1 προσφέρει το Μηχανισμό Διπλής Σταθερότητας χάρη στο οποίο επιτυγχάνεται υψηλότερη αρχική σταθερότητα και ταχύτερη οστεοενσωμάτωση.

  • Διατήρηση οστού

Platform switching για μικρότερη οστική απώλεια, διατήρηση και ανάπτυξη των μαλακών ιστών

  • Κλινική επιτυχία

Η νέα επιφάνεια Β+ εκτός από την μηχανική σύναψη που προκύπτει από την αδροποιημένη τοπογραφία του εμφυτεύματος, προσφέρει επίσης χημική ένωση μεταξύ του οστού και της επιφάνειας. του εμφυτεύματος.

  • Άριστη αισθητική

Προσθετικά κοίλου αυχένα με στρογγυλεμένες και χρυσής απόχρωσης επιφάνειας για άριστα αισθητικά αποτελέσματα και ιδανική πρόσφυση και αύξηση του όγκου των μαλακών ιστών.

  • Πρακτική Combo συσκευασία

Το C1 περιλαμβάνει στην συσκευασία του εκτός από το τελικό τρυπάνι και την βίδα κάλυψης, προσωρινό προσθετικό peek με βίδα.

Μάθετε περισσότερα για το εμφύτευμα C1 MIS:

Γνωρίστε την προσθετική λύση CONNECT Abutment:

🤳 Κατεβάστε τον κατάλογο C1 MIS ΕΔΩ