Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η Dental Expo 2024 στην Αθήνα!

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση Οδοντιατρικών – Οδοντοτεχνικών ειδών στην Ελλάδα Dental Expo 2024, έριξε αυλαία την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024.

Εδώ και 20 χρόνια, η Dental Expo έχει συνδέσει τ’ όνομά της με την καινοτομία, την εξέλιξη, τη γνώση, την εμπειρία. Δόθηκε η ευκαιρία  στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες, καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες, να αναθερμάνουν συνεργασίες και να δημιουργήσουν καινούριες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Dental 2024 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά ομιλίες, το Σάββατο 1 Ιουνίου στο συνεδριακό χώρο του εκθεσιακού κέντρου, με θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες Οδοντιάτρους – Οδοντοτεχνίτες, όπως η Οδοντιατρική Φροντίδα για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες, από την πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν.Σκουτέλη, η Ιατρική Ευθύνη Οδοντιάτρου και η τήρηση σωστού και ενημερωμένου ιατρικού αρχείου ασθενών, από τον Νομικό Σύμβουλο του Συνδέσμου Εμπόρων και Εισαγωγέων Οδοντιατρικών Ειδών, κο. Αλέξανδρο Βασιλείου, το Κόστος των Επαγγελματικών Ακινήτων από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής- Αθήνας, κο. Ελευθέριο Ποταμιάνο, η Στοματική Υγιεινή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, από τον Γυναικολόγο Δρ. Ιωάννης Καλογήρου, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για τους τομείς της οδοντιατρικής και οδοντοτεχνικής από το Γενικό Διευθυντή του ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ, κο. Νικόλαο Καστρινάκη.

Αρωγός της έκθεσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών – Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά.

 Ραντεβού στην επόμενη  DentalExpo !

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 🔎

APOSTOLIDES HEALTHCARE TECHNOLOGIES

AVEN DENTAL

DENTALAND

DENTALCOM – Γ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Α.Ε.

DENTICA A.E.

DENTOPLAN Α.Ε.

DIMORAL DIMITRAKOPOULOS

ESCO KOSTOPOULOS

IVOCLAR

KALANTIDIS

NALDENTAL

NIKOLOPOULOS DENTAL SUPPLIES NDS

ORAL INNOVATION

STROUMBOS H. E-DENTAL

ULTRADENT HELLAS

VITSAROPOULOS

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΑΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ Α.Ε.

ΜΩΡΙΣ ΦΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.

ΝΕΓΡΙΝ IN DENTAL

ΟΔΟΝΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΝΠΔΔ


ΓΕΝΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ