Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 2ήμερο Συμπόσιο Rising Stars by GrProS

Πάνω από 220 συμμετέχοντες έδωσαν το παρόν στο 2ήμερο Συμπόσιο Rising Stars by GrProS που πραγματοποιήθηκε στην Οδοντιατρική Σχολή στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023!

Ένα μοναδικό concept με νέους ανθρώπους μαζί με εξαιρετικές συνεδρίες του European Association of Osseointegration Junior Committee και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Προσθετικής ΕΚΠΑ κι ενδιαφέροντα πρακτικά σεμινάρια !

Οι εμπορικές εταιρείες υποστήριξαν το μοναδικό εγχείρημα της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας. Με συντονιστές την κα Φώφη Καμποσιώρα DDS, MSC, PhD, FICD Επίκουρη Καθηγήτρια Προσθετικής, ΕΚΠΑ και τον κύριο Γιώργο Παπαβασιλείου DDS, MSc, PhD, FICD Επίκουρο Καθηγητή Προσθετικής, ΕΚΠΑ επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι κάθε κάλεσμά τους είναι επιτυχία, γνώση, εμπειρία, διασκέδαση!

Ο όμιλος εταιρειών Ivoclar, προσκάλεσε την νικήτρια του καλύτερου e-poster κα Έλλη Κοτίνα στην Ivoclar Academy, στην έδρα της Ivoclar στο Λίχτενστάιν, για ένα εκπαιδευτικό τετραήμερο.

Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής, κος Νικητάκης, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, κος Υφαντής, καθηγητές της Οδοντιατρικής Σχολής και μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση