Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου κεραμικού συστήματος HeraCeram Saphir της Κulzer!

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των οδοντικών τεχνολόγων στην Ημερίδα που διοργανώθηκε από την KULZER και την την εταιρεία Μ.Βιτσαρόπουλος ΑΕ, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Ογδόντα συμμετέχοντες παρευρέθησαν για να δουν την πρώτη παρουσίαση του νέου κεραμικού συστήματος HeraCeram Saphir για επικάλυψη και απόδοση υψηλής αισθητικής σε μεταλλικούς σκελετούς.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι εισηγητές Σπύρος Χατζηγεωργίου, Thomas Backscheider και Rudiger Neugebauer παρουσίασαν τα χαρακτηριστικά του συστήματος που «κάνουν τη διαφορά» –  την τεχνολογία “Light Booster”, το νέο μοναδικό Opaque σε πάστα και τις ιδιότητες της HeraCeram Saphir – που ολοκληρώνουν απόλυτα το μοντέρνο σύστημα HeraCeram 750,  για επικάλυψη κάθε είδους σκελετού υποστήριξης. Από τις παρουσιάσεις δεν έλειψε και η ανάλυση κλινικών περιστατικών.

Ιδιαίτερη στιγμή της ημερίδας αποτέλεσε η δοκιμή της νέας σύγχρονης πάστας opaque του κεραμικού συστήματος HeraCeram Saphir αλλά και η δυνατότητα των συμμετεχόντων να γνωριστούν και να συζητήσουν με τους ειδικούς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους οδοντικούς τεχνολόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Kulzer και της εταιρείας Μ.Βιτσαρόπουλος ΑΕ, τους εισηγητές αλλά και στην ομάδα της εταιρείας Βιτσαρόπουλος ΑΕ για την υποστήριξη.

Τα καλύτερα έρχονται από την Kulzer!