Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διημερίδα Οδοντιατρικής & Αισθητικής CHOUKROUN PRF

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση οδοντιάτρων ολοκληρώθηκε η διημερίδα που διοργάνωσε η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης σε συνεργασία με τις εταιρίες SYFAC & GMDA, υπό την αιγίδα της Aesthetica by Cleopatra Nacopoulos με θέμα “Επιτυχημένη Αναγεννητική Θεραπεία στη χειρουργική στόματος και στην αισθητική της περιστοματικής περιοχής”

Ο οδοντιατρικός κόσμος “αγκάλιασε” τη διήμερη επιστημονική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο “Crowne Plaza” στις 07 και 08 Δεκεμβρίου 2019, με κεντρικό στόχο να προσφέρει βήμα προς βήμα εκπαίδευση στη διαχείριση αναγεννητικών τεχνικών στο μαλακό και σκληρό ιστό της στοματικής περιοχής, καθώς και στην αναγέννηση του δέρματος και των χειλέων της περιστοματικής περιοχής.

Κατά την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου,  ο διεθνώς καταξιωμένος Γάλλος επιστήμονας και εφευρέτης του συστήματος Choukroun PRF, Dr. Joseph CHOUKROUN, παρουσίασε τις βιολογικές αρχές που αφορούν το PRF,  παρουσίασε διάφορα πρωτόκολλα, LSCC, A-PRF, i-PRF+ και S-PRF (sticky bone), ενώ αναφέρθηκε και στη χρήση του i-PRF+ πριν την αναπέταση του κρημνού με σκοπό την επιτάχυνση της επούλωσης.

Ο Dr. Choukroun, στο πλαίσιο της ομιλίας του, μίλησε και για τη διαχείριση και τους  τρόπους  αντιμετώπισης της περιφυτευματίτιδας, στο φυσικό και αναγεννηθέν οστό.

Τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την  Prof. Κλεοπάτρα Νακοπούλου, η οποία ανέπτυξε τις νέες τάσεις στην αναγεννητική ιατρική και την αισθητική του προσώπου με τη χρήση του ενέσιμου PRF – Cleopatra TechniqueΤΜ.

Μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία της για τον τρόπο εισαγωγής αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας στην καθημερινή κλινική πράξη, απαντώντας σε όλες τις απορίες των παρευρισκομένων.

Παράλληλα, η  “Ιωάννης Τσαπράζης” ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι στο πλαίσιο του συνεδρίου HAOMS 2020 που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Hyatt,  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου masterclass με θέμα «Δεύτερης γενιάς αιμοπεταλιακά συμπυκνώματα PRF (Platelet-Rich-Fibrin) στην Αισθητική Ιατρική» και ομιλήτριες την Καθ. ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, BSc, DDS, MSc, PhD και την ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΒΕΣΑΛΑ, DMD, MSc.  Ώρα έναρξης του masterclass: 15.20.