ΛΑΤΙΝΟΣ ΦΩΤΗΣ: ” Η ψηφιακή φωτογραφία εργαλείο δουλειάς και εξέλιξης “

Ο πολυπράγμων Οδοντίατρος, Λατίνος Φώτης, μιλάει στο toothnews.gr, εν όψει της πρεμιέρας των σεμιναρίων φωτογραφίας που θα πραγματοποιήσει στο Ιατρείο του, το πρώτο της σεζόν, με τίτλο: ” Οδοντιατρική φωτογραφία by Fotis Latinos, Group level: Intermediate to Advanced “, στις 03-04 Νοεμβρίου 2018.

Μας δίνει πληροφορίες για το περιεχόμενο του σεμιναρίου, την ανάγκη και το ρόλο της οδοντιατρικής φωτογραφίας στη καθημερινή οδοντιατρική πράξη.

Πάντως όπως και να’ χει ένα είναι το σίγουρο, ο,τι και να φωτογραφηθεί σήμερα που φέρει την “υπογραφή” και τη ματιά του Λατίνου Φώτη θα μας απασχολήσει αύριο δίνοντάς μας τροφή για πολλές δημιουργικές συζητήσεις !

Πείτε μας για τα πρακτικά σεμινάρια οδοντιατρικής φωτογραφίας που διοργανώνετε από το 2016 έως σήμερα

Η ψηφιακή φωτογραφία έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που στις μέρες μας έχει γίνει απαραίτητο εργαλείο δίπλα στην χειρολαβή του οδοντιάτρου ή δίπλα στα πινέλα του οδοντικού τεχνολόγου.

Γι’ αυτό και βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι ενσωματώνουν αυτό το μέσο στην πρακτική τους και πια στις μέρες μας αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο δουλειάς και εξέλιξης και όχι απλά ένα νέο γκατζετάκι της σύγχρονης εποχής που μόλις περάσει ο παράγοντας νέο θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου ανενεργό.

Στην σύγχρονη εποχή κάθε οδοντιατρείο θα πρέπει να χρησιμοποιεί την φωτογραφία στην κλινική πράξη και τόσο οι συνάδελφοι όσο και το προσωπικό θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να καταγράφουν φωτογραφικά όλα τα περιστατικά τους. Και αυτό γιατί η φωτογραφική τεκμηρίωση των περιστατικών μας γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη για τον καθένα μας.

Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να κάνω τα σεμινάρια φωτογραφίας είναι για να μάθουν όλο και περισσότεροι συνάδελφοι να εκτελούν σωστά τα πρωτόκολλα φωτογραφικής τεκμηρίωσης. Ουσιαστικά για να ενσωματώσουν την φωτογραφία στην κλινική τους πράξη όσο πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά γίνεται.

Για όσους συναδέλφους δεν γνωρίζουν, από την αρχή του 2018 το ιατρείο μου λειτουργεί σε νέο χώρο, ακριβώς δίπλα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι και φτιάχτηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μετασχηματίζεται και να μπορούν να διοργανωθούν σεμινάρια, πάντα με θέμα την οδοντιατρική και οδοντοτεχνική φωτογραφία.

Τα σεμινάρια θα γίνονται με μικρό αριθμό ατόμων ώστε όλοι στο τέλος να φεύγουν πλήρως ικανοποιημένοι.

Τόσο από το θεωρητικό όσο και από το πρακτικό σκέλος και να έχουν εκπαιδευτεί σε όλα τα πρωτόκολλα φωτογράφησης από το αναλυτικό documentation,την φωτογράφηση πορτραίτου, την χρωματοληψία με την μέτρηση του χρώματος μέσω της φωτογραφίας, την φωτογράφηση προσθετικών εργασιών ως το πιο καλλιτεχνικό κομμάτι της ενδοστοματικής φωτογραφίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ: 210 25 81 771 | Website:
fotislatinos.gr

Το καινούριο ιατρείο

Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 11 - Σταθμός ΗΣΑΠ Περισσού
Previous
Next