Κυκλοφόρησε τo 2ο βιβλίο του κου Δ. Μαυραειδόπουλου

«Από τον Όμηρο στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Ο δικός μου ΑΙΩΝ»

Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω την ευκαιρία να σας ενημερώσω για την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του κυρίου Δημήτρη Μαυραειδόπουλου.

Αφενός μεν γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να ανακαλύπτεις για ακόμα μια φορά ότι ένας άνθρωπος που θαυμάζεις εκτός των άλλων δραστηριοτήτων έχει το χάρισμα του συγγραφέως – αρθρογράφου αφετέρου γιατί το βιβλίο που κρατώ στα χέρια μου είναι πραγματικά αξιόλογο , μοναδικό στο είδος του.

Και αυτή τη στιγμή δε μιλάω ως συνεργάτης του ούτε ως φίλη του αλλά ως «αναγνώστρια». Ως αναγνώστρια που γοητεύτηκε από την ευρηματικότητα αλλά και την απλότητα του λόγου που μαρτυρά-όπως εγώ το ένιωσα διαβάζοντας- την ευαισθησία του συγγραφέως και την αφοσίωσή του στον άνθρωπο και στην πατρίδα.

Ο τίτλος του βιβλίου:
Από τον Όμηρο στην Τεχνητή Νοημοσύνη Ο δικός μου ΑΙΩΝ

Στις 350 σελίδες του βιβλίου ο συγγραφέας δημιουργεί συνοπτικές ενότητες μέσα από τη μυθολογία και την ιστορία των Ελλήνων, την λαογραφία, αφηγήσεις των μεγαλύτερων, την ιστορία της γενέτειρας και τα παιδικά του χρόνια κ.α

Το ταξίδι στην Αθήνα, ένα διαχρονικό αφιέρωμα στην Αθήνα, αυτοβιογραφία και αφιέρωμα στα πολιτικά γεγονότα της εποχής του.

Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στο ευ ζην μέσα από προσωπικές εμπειρίες (ανθρώπινο το εξομολογείσθαι).

Στο τρίτο μέρος αναδημοσιεύονται επιλεκτικά άρθρα του συγγραφέα από τον Περιοδικό και Ημερήσιο Τύπο και το βιβλίο κλείνει με μια συνοπτική ιστορική αναδρομή των τελευταίων 100 χρόνων των εμπόρων οδοντιατρικών ειδών.

Όλα τα κεφάλαια είναι γραμμένα συνοπτικά , ώστε να μην κουράζουν τον αναγνώστη αλλά χωρίς να χάνεται και η ουσία.

Κάτι ανάλογο έγινε και στο προηγούμενο βιβλίο ” Αντίδωρο Ιστορίας. Ο Ελληνισμός μέσα από την Ιστορία του “ (εκδόσεις ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ – Τρίτη έκδοση).

Το βιβλίο: ” Από τον Όμηρο στην Τεχνητή Νοημοσύνη Ο δικός μου ΑΙΩΝ ” ας είναι το πρώτο βιβλίο που θα σας απασχολήσει, θα σας κρατήσει συντροφιά το 2021.

Προσφέρεται δωρεάν με πολύ αγάπη!

Η ευχή να είναι καλοτάξιδο κύριε Δημήτρη είναι από την καρδιά μας και από την καρδιά όλων όσων εργάζονται στο toothnews.

Ευχαριστούμε για το έργο σας το συγγραφικό, το επιχειρηματικό, το κοινωνικό, την στιβαρή παρουσία σας στο χώρο της οδοντιατρικής και τις Θερμοπύλες που κρατάτε με το είναι και όχι το φαίνεσθαι…

Για το βιβλίο δεν προβλέπεται να γίνει παρουσίαση λόγω Covid -19 (μπορεί στο μέλλον).

Προσφέρεται δωρεάν με πολύ αγάπη. Εάν κάποιος θα ήθελε να προσφέρει το κατιτίς του , ας ενισχύσει το ταμείο του ομίλου οδοντιάτρων λογοτεχνών καλλιτεχνών στον λογαριασμό

ALFA BANK: ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 41500200207789
IBAN: GR4401404150415002002007789

Ο Δημήτρης Μαυραειδόπουλος γεννήθηκε στην Αρκαδία, στο χωριό Ψάρι Ηραίας. Ασχολείται τα τελευταία πενήντα χρόνια με εμπόριο οδοντιατρικών ειδών στην Αθήνα.

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες αρθογραφεί στον Ημερήσιο και Περιοδικό Τύπο με εκατοντάδες άρθρα, συμμετέχει στις εκδόσεις του Ομίλου Οδοντιάτρων Λογοτεχνών Καλλιτεχνών, όπου είναι ιδρυτικό μέλος.

Το 2015 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο “Αντίδωρο Ιστορίας – Ο Ελληνισμός μέσα από την Ιστορία του”, εκδόσεις Μένανδρος. Μετά την εξάντληση και της δεύτερης έκδοσης ετοιμάζεται για την Τρίτη.