Kuraray Noritake: Διήμερο Διαδικτυακό Συμπόσιο

Ημέρα 1 | Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020, 18:00 – 20:00
Έμμεσες Κεραμικές Αποκαταστάσεις με Υπερήρωες

Αυτή η συνεδρία θα περιγράψει τα κλινικά αποτελέσματα της χρήσης των αυτοαδροποιούμενων συγκολλητικών συστημάτων για τη συγκόλληση ολοκεραμικών στεφανών και επενθέτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Προσθετικής και Κέντρο Αισθητικής και Εμφυτευμάτων.

Θα παρέχει μια σαφή και δομημένη παρουσίαση για την κατανόηση των εφαρμογών τους βασιζόμενη στην κλινική εμπειρία και σύγχρονη έρευνα για τη συγκόλληση διπυριτικού λιθίου και ζιρκονίου.

Επιπλέον, σε αυτή τη συνεδρία θα εστιάσουμε στον τρόπο τελειοποίησης της παρασκευής στεφανών για τη μέγιστη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας την CAD / CAM τεχνολογία.

Στόχοι μάθησης:
Μετά την ολοκλήρωση αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

  • Να μάθουν τα σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την στοματική αποκατάσταση με σχεδιασμό και πρωτόκολλα συγκολλητικών συστημάτων.
  • Να ανακαλύψουν συμβουλές και κόλπα για το σχεδιασμό των αποκαταστάσεων με το CEREC.
  • Να κατανοήσουν την κατάλληλη επιλογή υλικών και τα πρωτόκολλα συγκόλλησης για τις έμμεσες αποκαταστάσεις.

Ομιλητές:
Dr. Gerald Chiche
Ομιλητής 1: “Συγκόλληση ολοκεραμικών στεφανών και επενθέτων – Η εμπειρία μου”.
Dr. Mike Skramstad
Ομιλητής 2: “Τα σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε στην κλινική πράξη και η θεραπεία με αποκαταστάσεις ζιρκονίου”.
Prof. Markus Blatz
Συντονιστής

Περισσότερα ΕΔΩ

Ημέρα 2 | Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 , 18:00 – 20:00 
Παρασκευή και Πρωτόκολλα Συγκόλλησης από τους Ειδικούς

Αυτή η συνεδρία αποτελεί μια κριτική ανασκόπηση για τις τελευταίες εξελίξεις στα οδοντιατρικά συστήματα συγκόλλησης και σύγχρονες οδοντικές παρασκευές για να τελειοποιήσουν τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές συγκόλλησης. Το χημικό υπόβαθρο και τα φυσικά χαρακτηριστικά των συγκολλητικών συστημάτων θα αναλυθούν για να κατανοήσουμε τις κλινικές τους δυνατότητες.

Ο ρόλος του οδοντιάτρου θα αναθεωρηθεί προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλότερες επιδόσεις συγκόλλησης από την άποψη της βελτιωμένης αντοχής του δεσμού συγκόλλησης, παρατεταμένη ανθεκτικότητα και μειωμένη μετεγχειρητική ευαισθησία.

Επίσης, οι μηχανισμοί που επηρεάζουν τη σταθερότητα της συγκολλητικής μεσόφασης με την πάροδο του χρόνου θα διευκρινιστούν. Μια ανάλυση των παραγόντων που συμβάλλουν στην αποδόμηση του υβριδικού στρώματος θα συζητηθεί.

Επιπλέον, η συνεδρία θα παρέχει κλινικές διαδικασίες βήμα προς βήμα για συγκολλούμενες αποκαταστάσεις χωρίς μηχανική συγκράτηση μαζί με βιομιμητικούς κανόνες συγκράτησης.

Στόχοι μάθησης:
Μετά την ολοκλήρωση αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

  • Να παρουσιάζουν βήμα προς βήμα πρωτόκολλα για τις κλινικές διαδικασίες συγκόλλησης πρόσθιων και οπίσθιων άμεσων αποκαταστάσεων και έμμεσων αποκαταστάσεων χωρίς μηχανική συγκράτηση.
  • Να γνωρίζουν τις οδηγίες για τις διαδικασίες προετοιμασίας και συγκόλλησης των κεραμικών αποκαταστάσεων χωρίς μηχανική συγκράτηση.
  • Να παρέχουν μια τυποποιημένη προσέγγιση στη συγκολλητική οδοντιατρική, με στόχο την επίτευξη ενός σταθερού δεσμού με την πάροδο του χρόνου.

Ομιλητές:
Prof. Lorenzo Breschi
Ομιλητής 1: “Ώρα για συγκόλληση: συμβουλές και κόλπα για την αποτελεσματική συγκόλληση”.
Dr. Steven Schiffenhaus
Ομιλητής 2:”Προετοιμασία και τεχνικές συγκόλλησης για CAD-CAM αποκαταστάσεις χωρίς μηχανική συγκράτηση”.
Prof. Franklin Tay
Συντονιστής

Περισσότερα ΕΔΩ