Κεραμικό σύστημα MIYO Liquid από την Labshop

Παρουσίαση ΠροϊόντοςLAB SHOP – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α. & Δ. Ο.Ε. 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2310 205 202 | Website: www.labshop.gr | E-mail: stdental@otenet.gr

Το MIYO είναι ένα μοναδικό υγρό κεραμικό σύστημα κατασκευασμένο από πάστα ιριδίζοντα και φθορίζοντα υλικά για χρωματισμό, δόμηση και υάλωμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MIYO;
Το MiYO® προσφέρει μια εντελώς νέα προσέγγιση στην αισθητική. Το MiYO® Esthetic System δίνει στους τεχνικούς τη δυνατότητα να δημιουργούν εύκολα αισθητικές αποκαταστάσεις που ανταγωνίζονται τα φυσικά δόντια σε ένα εξαιρετικά λεπτό στρώμα.

Το MiYO λειτουργεί επί του παρόντος με όλα τα υλικά από ζιρκόνιο και διπυριτικό λίθιο και είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε εργαστηριακή ροή ως :

Αντικατάσταση για την υπάρχουσα διαδικασία μακιγιάζ και λούστρου:
Απλός και εύκολος τρόπος για να ταιριάξετε τις αποχρώσεις και να αποκτήσετε το βάθος και τη διαφάνεια που χρειάζονται σε μονολιθικές ή μεμονωμένες κορώνες – όλα σε ένα ψήσιμο.

Υλικό διόρθωσης:
Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αλλάξετε μια απόχρωση, να αυξήσετε ή να μειώσετε τη φωτεινότητα των εργασιών (προσθέτοντας παράλληλα ημιδιαφάνεια) ή να προσθέσετε επαφές για να μειώσετε τα remake.

Εναλλακτική λύση στα Costly Hand-layered Ceramics:
Αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε αποκαταστάσεις υψηλής χαρακτηριστικής ποιότητας που ανταγωνίζονται την αισθητική συνήθως μόνο με αποκαταστάσεις με στρώσεις χειρός σε πρωτοφανή πάχη 0,1mm-0,2mm