Ivoclar Digital – Ολοκληρωμένη ψηφιακή γνώση

Ivoclar Digital είναι το όνομα ενός ισχυρού και εστιασμένου νέου εμπορικού σήματος – brand (ομάδα προϊόντων), που δημιουργήθηκε από την Ivoclar Vivadent. Παρέχει σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες επαγγελματική τεχνογνωσία αιχμής σε όλα τα στάδια της ψηφιακής διαδικασίας. Η ιδέα πίσω από το νέο αυτό brand θα παρουσιαστεί στην έκθεση IDS 2017.

Από την επιτυχημένη είσοδο του IPS e.max στην αγορά, περισσότερο από δέκα χρόνια πριν, η Ivoclar Vivadent έχει εξελίξει σημαντικά την εξειδικευμένη γνώση της στην παραγωγή υλικών για ψηφιακή κατασκευή οδοντικών αποκαταστάσεων υψηλής αισθητικής. Περισσότερες από 100 εκατομμύρια αποκαταστάσεις έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα με το συγκεκριμένο υλικό, καθιστώντας το, το πλέον ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα υλικών CAD/CAM στον κόσμο. Η κλινική αξιοπιστία του συστήματος έχει τεκμηριωθεί πολλές φορές. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από την εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, θα ενσωματωθεί σε ψηφιακές ροές οδοντιατρικής εργασίας και θα διατίθεται στην αγορά με την εμπορική ονομασία Ivoclar Digital. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διασφάλιση εύκολων και κατανοητών διαδικασιών: επιλογή υλικών και σχεδιασμός, καθώς και κατασκευή των αποκαταστάσεων. Η γκάμα των προϊόντων θα ολοκληρώνεται από μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες.

Η Ivoclar Digital θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στην έκθεση IDS 2017. Η Διεθνής Οδοντιατρική Έκθεση (IDS) θα λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, 21-25 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ivoclar Digital που βρίσκεται στην αιχμή της οδοντιατρικής τεχνολογίας για τα οδοντιατρικά εργαστήρια και τα οδοντιατρεία, μπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερο Α20 – D39, στο Hall 11.3. Αρχικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ivoclardigital.com.

Το IPS e.max® είναι σήμα κατατεθέν της Ivoclar Vivadent AG.