IPG-DET Sinus Technique

Η καινοτόμος τεχνική IPG-DET η οποία καταργεί την ανύψωση της μεμβράνης του ιγμορείου δημοσιεύτηκε και παρουσιάζεται υπό μορφή Video στο κορυφαίο DentalXP.

Βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις παρουσιάσεις του παγκοσμίου φήμης Dental Experts.

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί αυτόλογα βιουλικά και βλαστοκύτταρα  με ταυτόχρονη σκόπιμη διάτρηση της μεμβράνης του Schneider.

Το toothnews.gr εξασφάλισε δήλωση του γνωστού επιστήμονα κου Ιωάννη Γεωργακόπουλου, για την παρουσίαση της τεχνικής του στο Dental Experts.

Αγαπητέ κύριε καθηγητά, η τεχνική σας “IPG-DET Sinus” βρίσκεται πλέον και στο κορυφαίο DentalXP, πως αισθάνεστε μετά αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία αλλά και διεθνή αναγνώριση;
Αισθάνομαι πολύ περήφανος γιατί μετά από μια μεγάλη και πολύ κοπιαστική διαδρομή 12 ετών η τεχνική IPG-DET παίρνει την θέση που της αξίζει διεθνώς.

Το να την δεχτεί το DentalXP και να βρεθεί ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας οδοντιατρικής εκπαίδευσης έχει τεράστια σημασία, καθώς επίσης και το ότι προσφέρεται πλέον σαν θεραπευτική λύση στα εκατομμύρια των οδοντιάτρων που είναι μέλη του DentalXP.

Αυτό με κάνει υπερήφανο και σαν Έλληνα.

Πράγματι με την τεχνική IPG-DET Sinus βρίσκεστε πλέον και ανάμεσα στους Dental Xperts παγκοσμίως. Πόσοι Έλληνες υπάρχουν στο DentalXP;
Δυστυχώς πάρα πολύ λίγοι, μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Συγχαρητήρια και πάλι για αυτή την επιτυχία σας!
Σας ευχαριστώ και καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να έρθουν σε επαφή με την WAGRO, www.wagro.org, η οποία οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και κλινικές παρουσιάσεις της τεχνικής αυτής στην Ελλάδα και να διαπιστώσουν την απλότητα και την αποτελεσματικότητα της IPG-DET.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ. 210 3602987 | email: wagro.info@gmail.com