Χαντζή Όλγα

«Το αχαλίνωτο επιχειρηματικό πνεύμα που κερδίζει το σεβασμό των συναδέλφων και συνεργατών της καθημερινά! Χαρακτηρίζεται και είναι επιχειρηματίας πρότυπο επαγγελματικής συμπεριφοράς αλλά και “εξωστρέφειας” σε περιόδους έντονης κρίσης »

Γράφει η Ελευθερία Γεωργοπούλου
(Υπεύθυνη Επικοινωνίας του toothnews)

Κα Χαντζή προέρχεστε από τις πωλήσεις στα οδοντιατρικά προϊόντα, πως πήρατε την απόφαση να δραστηριοποιηθείτε στις επιχειρήσεις;

Η απόφασή μου να δραστηριοποιηθώ στις επιχειρήσεις είναι απόφαση Ζωής. Η επιθυμία μου να κάνω τις δικές μου προτάσεις με την επιλογή των αξιόπιστων οίκων του εξωτερικού από την αρχή της διαδρομής μου σε συνάρτηση με το επικοινωνιακό κομμάτι με τους ενδιαφερόμενους ενισχύει τη διάθεσή μου για προσφορά στον κλάδο. Πιστεύω ότι είμαι περισσότερο επαγγελματίας παρά επιχειρηματίας.

Πως αποδέχθηκε ο χώρος την δραστηριότητά σας;

Οφείλω να ομολογήσω ότι με τη συνεχόμενη ενασχόληση και αφοσίωση από μέρους μου και φυσικά της ομάδας των συνεργατών μου, εισπράττουμε διαρκώς την αποδοχή και την εμπιστοσύνη που επιθυμούσαμε.

Η πορεία σας είναι ανοδική που οφείλετε η επιτυχία σας;

Στην διαρκή ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, την εργατικότητα όλης της ομάδας της Medicross και φυσικά στο ήθος μας και τη συνέπειά μας. Σε περίοδο «οικονομικής κρίσης» όπως συνηθίζουμε να λέμε, εσείς τολμάτε ανοίγετε νέα συνεργασία με την AB Dental και διαθέτετε στην Ελληνική αγορά τα εμφυτεύματά της ΑΒ, ενώ στην χώρα μας δεν είναι και λίγες οι Εταιρείες με εμφυτεύματα!

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας, ότι υπάρχει ήδη πληθώρα οδοντικών εμφυτευμάτων στην ελληνική αγορά, αλλά επειδή μας αρέσει πάντα να στοχεύουμε σε κάτι διαφορετικό και σύγχρονο οπότε και να διαθέτουμε στην αγορά προϊόντα αξιόπιστα, διεθνώς αναγνωρισμένα που ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις , αποφασίσαμε για άλλη μια φορά να κάνουμε μια πρωτοποριακή πρόταση σε ότι αφορά τα εμφυτεύματα με την συνεργασία μας με έναν πολύ σοβαρό οίκο κατασκευής αμιγώς εμφυτευμάτων και ότι αφορά την εμφυτευματολογία (πχ. μεμβράνες, χειρουργικούς νάρθηκες κτλ) την ΑB Dental Devices Ltd με διεθνείς πιστοποιήσεις και καινοτομίες , με διαδρομή 22 χρόνων και το πιο σημαντικό με After sales Service.

Γιατί επιλέξατε το Ισραήλ και τα συγκεκριμένα προϊόντα;

Το Ισραήλ έχει να επιδείξει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των εμφυτευμάτων την τελευταία πενταετία και ως χώρα κατασκευής δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή – οδοντίατρο να αγοράσει το προϊόν σε μια πάρα πολύ δελεαστική τιμή χωρίς να υστερούν σε ποιότητα και λειτουργικότητα έναντι άλλων αντίστοιχων ευρωπαϊκών συστημάτων, το αντίθετο θα έλεγα.

Περιγράψτε μας τις δυνατότητες των εμφυτευμάτων και τα υπέρ έναντι του ανταγωνισμού.

Η ΑΒ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε τύπους εμφυτευμάτων ανάλογα με τον τύπο του οστού και μεγάλη ποικιλία προσθετικών, δίνοντας τη σιγουριά στον γιατρό να αντιμετωπίσει κάθε είδους δύσκολο περιστατικό. Όλα αυτά σε συνδυασμό και με την σιγουριά της 15ετούς εγγύησης που παρέχεται με το εμφύτευμά μας. Η AB έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας το Denpax, ένα πρόγραμμα ψηφιακής αρχειοθέτησης και επεξεργασίας των ακτινογραφιών – πανοραμικών του ασθενούς και τη δυνατότητα κατασκευής εργοστασιακών, χειρουργικών ναρθηκών.

Τι στόχο έχετε και τι κομμάτι της αγοράς διεκδικείτε;

Στόχος μας είναι να γνωστοποιήσουμε τη διαφορετικότητα αυτών των εμφυτευμάτων και πέραν τούτου της επένδυσης δύο εκατομμυρίων δολαρίων της ΑB Dental Devices Ltd στην κατασκευή μιας παγκόσμιας τράπεζας πληροφοριών στο διαδίκτυο ( DENTPAX ) η οποία είναι εύχρηστη και προσιτή στον οδοντίατρο και χρήστη των εμφυτευμάτων της AB. Το κομμάτι της αγοράς που διεκδικούμε είναι αυτό που αρμόζει σε ένα τόσο πρωτοποριακό σύστημα εμφυτευμάτων ικανό να εξυπηρετήσει και τις πιο πολλές απαιτήσεις.

Οι οδοντίατροι πως δέχτηκαν τα νέα εμφυτεύματα συγκριτικά με άλλα που ήδη χρησιμοποιούν;

Παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αγορά έχει κατακλυστεί από εισαγωγές εμφυτευμάτων, η αποδοχή της AB ήταν εντυπωσιακή διότι είναι ευδιάκριτη στο γιατρό η σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς, το σχεδιασμό των προϊόντων, τη μονάδα παραγωγής και αποστείρωσης, το ερευνητικό τμήμα του εργοστασίου μέχρι την τελική διάθεση στον γιατρό από εμάς και την στενή συνεργασία μαζί του και μετά το πέρας των περιστατικών. Δημιουργούμε ένα μοναδικό τρίγωνο συνεργασίας AB-Medicross & Γιατρού.

Προκειμένου να «εισχωρήσουν» τα εμφυτεύματα ΑΒ στην ελληνική αγορά, θα αλλάξετε την οικονομική πολιτική που εφαρμόζετε στην Medicross έως τώρα ή θα παραμείνετε ασυμβίβαστη ως προς την ποιότητα, την διάρκεια, το κόστος, το after sales που προσφέρετε;

Το απαντήσατε μόνη σας. Η ποιότητα των προϊόντων της Medicross παραμένει ασυμβίβαστη και σε υψηλά πρότυπα παρά τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Πιστεύω ότι η οικονομική πολιτική της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, δίνει τη δυνατότητα ποιοτικών ξαναλέω και αξιόπιστων συνεργασιών σε κάθε τομέα του κλάδου μας.

Πως σκοπεύετε να ενημερώσετε τους οδοντιάτρους και τους οδοντοτεχνίτες για τα εμφυτεύματα;

Πρώτο μας μέλημα η προσωπική επαφή. Είναι πολύ σημαντικό ο γιατρός και ο οδοντοτεχνίτης, που εμπιστεύεται τα προϊόντα μας να νιώθει τη διαρκή υποστήριξή μας και να ξέρει ότι η συνεργασία μας δεν σταματά στην πώληση. Δημιουργούμε συνεργασίες με διάρκεια ,αξιοπιστία και συνεχή ενημέρωση. Μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό την διατήρησή της στο χρόνο. Η ενημέρωση θα είναι διαρκής μέσω των μέσων που μας παρέχει η τεχνολογία (toothnews) email –διαφήμιση-οργάνωση σεμιναρίων-συμμετοχή σε κάθε γεγονός που αφορά τον κλάδο μας.

Είστε αισιόδοξοι σαν επιχειρηματίας για την οδοντιατρική αγορά;

Είναι γνωστό ότι γενικά η αγορά βιώνει μια τεράστια κρίση άρα και ο κλάδος μας. Πιστεύουμε, όμως, και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε ότι θα επέλθει και ανάκαμψη και ανάπτυξη.