Δρ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος

« Έχει  αλλάξει λίγο ο τρόπος που δουλεύουμε. Προσοχή όμως: Δεν σε κάνει καλύτερο γιατρό το μηχάνημα, θα πρέπει να συνεχίσεις να υπακούς στους κανόνες της Οδοντιατρικής »

Ένας εξαιρετικά δημιουργικός άνθρωπος με σπουδαίο όραμα και πάθος για την Ψηφιακή Οδοντιατρική φιλοξενείται σήμερα στο toothnews.gr.

Πρόκειται για τον Δρ. Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, ο οποίος επανειλημμένως έχει αποδείξει πως η δια βίου μάθηση και η σκληρή δουλειά κάνουν μεγάλα πράγματα! Αποτυπώνει τη σύγχρονη εποχή της επιστήμης που λατρεύει και προσπαθεί να κάνει το μοίρασμα της γνώσης απαραίτητο και ενδιαφέρον.

Κουβαλά τον αναλογικό και τον ψηφιακό κόσμο και  οι δύο τον  συγκινούν και τον εκπλήσσουν δημιουργώντας του αυτοπεποίθηση ως προς τη δουλειά του, κάτι που ανακαλύπτεις  πάρα πολύ γρήγορα αν τον συναναστραφείς.

Ο κύριος Λαμπρόπουλος μας μίλησε για το παρόν και το μέλλον, την 4D Οδοντιατρική, την πραγματικότητα, τους στόχους την εξέλιξη της Οδοντιατρικής και πολλά άλλα.

Η επίκουρη καθηγήτρια της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ κυρία Όλγα Νάκα “απολογείται ” στο toothnews.gr για το 41ο Π.Ο.Σ

Είναι δύσκολο να μιλήσεις στην επίκουρη καθηγήτρια της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ,…

Γεώργιος Αβραάμ

« Η πλειάδα των εξαίρετων επιστημόνων του Συνεδρίου μας από όλα τα μέρη της γης, προσφέρει στον σύνεδρο την ευκαιρία να μάθει διαφορετικές τεχνικές προσέγγισης βάση κουλτούρας και νοοτροπίας του κάθε λαού. »

Γράφει η Ελευθερία Γεωργοπούλου

Συνέντευξη με τον Δρ. Γεώργιο Ε. Αβραάμ, Χειρουργό Οδοντίατρο, Ειδικό Ορθοδοντικό, πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου εν όψει του 1oυ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

Σε κάποιους από εσάς ίσως είναι απλά γνωστός. Στους περισσότερους όμως είναι γνωστός ως ένα αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό στην υπηρεσία όχι μόνο της οδοντιατρικής κοινότητας της Κύπρου αλλά διεθνώς. Η προσπάθεια του για την πρόοδο και ανάπτυξη της Οδοντιατρικής είναι αδιάκοπη. Θα λέγαμε πως είναι από τους επιστήμονες που πιστεύουν πως η Οδοντιατρική δεν έχει τόσο ανάγκη από νόμους και μεταρρυθμίσεις όσο από «γιατρούς που να αγαπούν αυτό που κάνουν». Και ο κύριος Γεώργιος Αβραάμ είναι ένας από αυτούς.

Είναι δύσκολο τελικά να προλογίζεις μια συνέντευξη όμως η αφορμή γι’ αυτή είναι πολύ δελεαστική. Πρόκειται για το γεγονός που θα απασχολήσει το διεθνές Οδοντιατρικό στερέωμα σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από τις 12 έως τις 14 Οκτωβρίου 2023, θα διεξαχθεί στην πόλη της Λεμεσού και είναι το: 1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Μιχάλης Αγρανιώτης

« Είμαστε εδώ για κάθε συνάδελφο, συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο με τα λάθη μας, με τις παραλήψεις μας, αλλά είμαστε εδώ »

Ο κύριος Μιχάλης Αγρανιώτης έχει αποδειχθεί μία από τις πιο εμβληματικές και καθοριστικές μορφές στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά και όχι μόνο. Αντιπρόεδρος στο ΕΚΑΒ, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πειραιά, οδοντίατρος που δεν φοβάται να ταράξει τα νερά, να πάρει ρίσκα για το γενικό συμφέρον. Αγωνίζεται και  διεκδικεί με κάθε μέσο τη νίκη!

Το toothnews συνάντησε τον κύριο Αγρανιώτη στα Γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά ένα μεσημέρι του καυτού Ιούλη. Με πολύ διάθεση μοιράστηκε μαζί μας σημαντικά θέματα, σχέδια, δραστηριότητες του Συλλόγου με προσήλωση στον συνάδελφο, την επιστήμη και φυσικά τον εθελοντισμό. Φαίνεται ότι είναι μεγάλο στοίχημα γι’ αυτόν η ψηφιακή ανανέωση του Συλλόγου και οι αγώνες για την ίση αντιμετώπιση του επαγγέλματος του οδοντίατρου στο σκηνικό της υγείας.

Παναγιώτης Τσιρογιάννης & Νικήτας Συκαράς

« Σκοπός μας είναι να μοιράσουμε γνώση , να βελτιώσουμε τις συνθήκες τοποθέτησης εμφυτευμάτων και να αποκτήσουν εμπειρία ψηφιακή οι συνάδελφοί μας »

Η ύπαρξη της πλατφόρμας Guided Surgery, έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το toothnews.gr αλλά και για εμένα προσωπικά. Αυτό ήταν το πρωταρχικό κριτήριο να συναντήσω τον δημιουργό του και ένα μέλος της ομάδας πριν λίγες ημέρες.

Κανένας δεν ξέρει εκ των προτέρων αν θα ενδιαφέρουν το κοινό οι επιλογές σου. Έτσι δεν είναι; Εμείς κάναμε συνειδητή επιλογή να σας παρουσιάσουμε την προσπάθεια των συγκεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι δεν έχουν ανάγκη συστάσεων. Η πολυετής επιτυχημένη πορεία τους στην Οδοντιατρική το επιβεβαιώνει!

Πρόκειται για τον κύριο Παναγιώτη Τσιρογιάννη, Επιστημονικό συνεργάτη του Πανεπιστήμιου Αθηνών και εμπνευστή της πλατφόρμας Guided Surgery και τον κύριο Νικήτα Συκαρά, Επίκουρο Καθηγητή στον τομέα Προσθετολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Prosthetic Solution Section Manager της πλατφόρμας.

Δρ. Ευσταθία Κ. Σινανιώτη

« Δεν φοβήθηκα ποτέ τον ανταγωνισμό γιατί η γνώση είναι για να μεταλαμπαδεύεται σ’ όλη της την έκταση, χωρίς όρια »

Η Δρ. Ευσταθία Κ. Σινανιώτη, είναι επιστήμονας ψυχής, σταρ της Οδοντιατρικής από τη πρώτη στιγμή που ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της και γύρισε στην Ελλάδα.  Η αγάπη της για την εξέλιξη της περιο-εμφυτευματολογίας την οδηγεί σε συνεχή επιμόρφωση.

Η Δρ. Ευσταθία Κ. Σινανιώτη, είναι μια προσωπικότητα από εκείνες που ήθελα πολύ, όχι απλώς να συναντήσω, αλλά να συνομιλήσω μαζί της. Πού θα μπορούσα όμως να την βρω και με ποια αφορμή; Μας την έδωσε την αφορμή όταν ανέλαβε εκτός των άλλων δραστηριοτήτων της υπεύθυνη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας του WAGRO UNIVERCITY που γίνεται με επιτυχία στην Αθήνα.

Σίγουρη για τον προσωπικό της δρόμο, τον οποίο χαράζει εδώ και πολλά χρόνια, με σκληρή δουλειά και πάθος, πλήρης ονείρων για το μέλλον, η πρόεδρος του ΙΤΙ Ψυχικού κυρία Σινανιώτη, μιλά στο toothnews.gr για να γοητεύσει με τη λογική και το συναίσθημα των σκέψεών της!

Δρ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

« Το όραμα του κ. Τολίδη και εμού, σε συνδυασμό με την αμέριστη συμπαράσταση από την ηγετική ομάδα του Style Italiano Endodontics είναι το συνέδριο αυτό να γίνει θεσμός »

Η προεδρεία του Δρ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου στην οργάνωση του 1st Style Italiano Endodontics International Congress in Greece, ήταν η αφορμή να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Ήταν βέβαιο πως θα συναντούσαμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της Οδοντιατρικής.

Από τα πρώτα λεπτά συνομιλίας διαπιστώσαμε, ότι η ενδοδοντία και η προώθηση της γεννήθηκε μαζί του!

Ο ενθουσιασμός για την οργάνωση ενός Διεθνούς Συνεδρίου, η αγωνία να γίνουν όλα τέλεια, το όραμα , η σιγουριά της επιτυχίας, το μοίρασμα της γνώσης, η πληθώρα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων,  η επιλογή των συνεργατών, η επικοινωνία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την προδιαγεγραμμένη επιτυχία του Συνεδρίου.

Ο Δρ .Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένα υπέροχο μυαλό, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουβέντα στο toothnews.gr για το 1st Style Italiano Endodontics International Congress in Greece.

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου

« Στο 23ο Συμπόσιο θα παρουσιαστεί ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο επίκαιρο και διαρκώς εξελισσόμενο πεδίο της ανάπλασης μαλακών και σκληρών ιστών της στοματικής κοιλότητας »

Ο κύριος  Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, είναι ένας άνθρωπος που μεταδίδει θετική ενέργεια από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίζεις, μια δραστήρια προσωπικότητα,  που ταιριάζει απόλυτα να βρίσκεται στο τιμόνι – προφίλ της Εταιρείας Οδοντοστοματικής  Ερεύνης.

Η διοργάνωση του 23ου Συμποσίου, είναι  μια πρόκληση για εκείνον αλλά όπως θα διαπιστώσετε όσοι θα παραβρεθείτε, ήταν μια συλλογική δουλειά με έναν «αυστηρό» πρόεδρο.

Ο κύριος Παπαϊωάννου, Πρόεδρος της Εταιρείας Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης, μίλησε στο toothnews για την προετοιμασία, τους στόχους, το πρόγραμμα και τους ομιλητές του 23ου Συμποσίου.

Το Συμπόσιο θα γίνει στην Αθήνα 23-24 Σεπτεμβρίου 2022 στο  Ξενοδοχείο Royal Olympic με θέμα «Πρόοδος στην Ανάπλαση»

Θανάσης & Γιώργος Βιτσαρόπουλος

« Σήμερα παραμένουμε μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς η οποία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της προκειμένου να εξελιχθεί και να προσαρμοσθεί στις απαιτήσεις »

Το τελευταίο “ανοιχτό” ραντεβού μου με τους Θανάση & Γιώργο Βιτσαρόπουλο, ήταν πολύ πριν το Πάσχα! Αρκετός χρόνος πέρασε … Άξιζε όμως τον κόπο η αναμονή !

Μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τους χαρισματικούς και έμπειρους επιχειρηματίες, οι οποίοι μου  επιβεβαίωσαν ότι επιχειρηματίας δεν είναι δουλειά, είναι τρόπος ζωής!

Οι βασικές έννοιες και οι στρατηγικοί στόχοι της σημερινής οικογενειακής επιχείρησης, έχουν τις ρίζες τους στο κύριο Μιλτιάδη Βιτσαρόπουλο, τον ιδρυτή της εταιρίας πριν μισό αιώνα, τον πατέρα του Θανάση και Γιώργου Βιτσαρόπουλου.

Φοίβος Μαδιανός

« Το EuroPerio είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των Οδοντιατρικών Συνεδρίων. Πραγματικά είναι κορυφαίο γεγονός και είναι το μόνο που γίνεται κάθε 3 χρόνια, φέτος μάλιστα θα γίνει στην τετραετία λόγω αναβολής, όπως ακριβώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες »

Το toothnews.gr είχε την ευκαιρία να ” πάρει ” για δεύτερη φορά συνέντευξη από τον καθηγητή της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, κύριο Φοίβο Μαδιανό. Ο λόγος δεν είναι για τη θέση του προέδρου της Οδοντιατρικής Σχολής αλλά για μια άλλη θέση κι αυτή προεδρική … που θα κάνει τον Ελληνικό Επιστημονικό κόσμο να νιώσει υπερηφάνεια!

Ο καθηγητής κύριος Φοίβος Μαδιανός, είναι ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της EFP για τη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Περιοδοντολογίας και Εμφυτευμάτων. Το γνωστό παγκοσμίως EUROPERIO 10, που θα γίνει στην Κοπεγχάγη στις 15 έως 18 Ιουνίου 2022! Έχει την ευθύνη της διοργάνωσης ενός Συνεδρίου που θα απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα όχι μόνο της Ευρώπης αλλά σχεδόν όλης της υφηλίου!

Με καινοτόμες ιδέες, σοβαρούς χειρισμούς, αυστηρό και ενδιαφέρον επιστημονικό πρόγραμμα γιατί έχει την εμπειρία, τη γνώση, την ικανότητα να φέρει εις πέρας τους “Ολυμπιακούς αγώνες των Οδοντιατρικών Συνεδρίων”, όπως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στην European Federation of Periodontology, χαρακτηρίζουν το EURO PERIO 10!

Ο κύριος Φοίβος Μαδιανός, αξιοποίησε στον μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες του και με τη μεγάλη βοήθεια των συναδέλφων του στην οργανωτική επιτροπή, θα εκπλήξει σίγουρα τους συνέδρους, τους εκθέτες και θα ανεβάσει υψηλότερα τον πήχη για το επόμενο EUROPERIO 11!

Γιάννης Σιακαβάρας

«Τώρα πλέον παραδίδω την σκυτάλη στην επόμενη γενιά, η οποία προσεταιριζομένη τους παλαιούς και νέους συνεργάτες, πορεύεται με γνώμονα τις ηθικές αξίες από τις οποίες εμφορείται  και φιλοδοξεί να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητες της εταιρείας »

Ο κάθε άνθρωπος χαράσσει το δρόμο του. Δεν πιστεύω πως ο δρόμος είναι κάτι που τον βρίσκει κανείς έτοιμο, υπάρχει όμως, αρκεί να τον βρούμε.  Δεν υπάρχουν συνταγές στη ζωή υπάρχουν όμως άνθρωποι που ξεπερνούν τους φόβους τους, δοκιμάζουν το “άλλο” και ξέρουν πολύ καλά πως η ευτυχία κρύβεται στην ισορροπία.

Όλες αυτές τις σκέψεις μας τις δημιούργησε η κουβέντα που κάναμε με τον κύριο Γιάννη Σιακαβάρα πριν λίγες ημέρες,  με αφορμή  την έδρα της GREEN DENTAL στην Θεσσαλονίκη.

Δρ. Γιώργος Μιχελινάκης

«H ενασχόληση μου με την ψηφιακή Οδοντιατρική έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της αγάπης και πλησιάζει το πάθος. H επόμενη ερευνητική μου εργασία θα είναι προς την κατεύθυνση της διερεύνησης της ακρίβειας σάρωσης των ενδοστοματικών και εξωστοματικών ιστών »

Οι “συναντήσεις” μας στις ηλεκτρονικές σελίδες του toothnews, με προσωπικότητες της Οδοντιατρικής επιστήμης – Οδοντικής Τεχνολογίας κι όχι μόνο, απέκτησαν φανατικό αναγνωστικό κοινό, που τις περιμένει με αδημονία. Επιστημονικά ερωτήματα και άλλα θέματα αναζητούν τον άνθρωπο πίσω από τον τίτλο και την εικόνα που παρουσιάζουμε.

Ήταν λοιπόν πριν από τρία χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, όταν έμαθα για τη διάκριση- την πρωτιά – του κου Γιώργου Μιχελινάκη και της ομάδας του στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ 2018.

Thomas Backscheider

« Μάθετε όσα μπορείτε περισσότερα για την ψηφιακή τεχνολογία και χρησιμοποιήστε τη, αλλά μην ξεχάσετε τις κλασσικές τεχνικές… τότε μόνο θα είστε ασφαλείς »

Μέσα σ’ αυτή την ατμόσφαιρα της αγωνίας του covid-19 και των επαναλαμβανόμενων lockdown, που σκιάζει τη χώρα μας αλλά κι όλη την υφήλιο ένα χρόνο τώρα, θα ήταν δύσκολο να βρει κανείς ένα πρόσωπο που να αποσπάσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του toothnews από τα τελευταία γεγονότα.

Με μεγάλη ευκολία το όνομα ενός καταξιωμένου Οδοντικού Τεχνολόγου που ζει και εργάζεται στη Γερμανία, αλλά πιστεύω πως πολύ θα ήθελε να ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα, μου μαγνήτισε το νου Πρόκειται για τον κύριο Thomas BackscheiderInternational Trainer για κεραμικά υλικά , Key Opinion Leader & Official Trainer της εταιρείας Kulzer. Έχοντας στο βιογραφικό του δημοσιεύσεις σε διεθνούς φήμης περιοδικά και πολλές ώρες σεμιναρίων, δε σταματά να εκπαιδεύεται ο ίδιος και να προσδοκά συνεχώς καλύτερα αποτελέσματα.

Mr. Olivier Schaeren

« There are no failures, there are only experiences. In a sense this is true, and once you admit it, you are likely to be less quickly discouraged by these … experiences. So they can be the opportunity to restart in a different way… or the sign that you are wasting your time »

Αποκλειστική συνέντευξη του ιδρυτή της εταιρείας Smile Line στο διεθνές περιοδικό Labline. Γνωρίστε μέσα από την συνέντευξη τον Mr. Olivier Schaeren, την ιστορία της Smile Line και τα σχέδια της.

The Cervico Treatment Concept by Dr Ioannis Vergoullis & Maria Spanopouloy

« Δημιουργήσαμε το εν λόγω σύστημα όταν αντιληφθήκαμε την μεγάλη βιολογική σημασία του ανατομικού αυχενικού προφίλ των περιεμφυτευματικών ιστών »

Ο κύριος Γιάννης Βεργούλλης είναι CEO στην εταιρεία VP Innovato Holdings και Owner – operator στην εταιρεία Vergoullis Dental Clinic. Σπούδασε Periodontics and Implant Surgery στο Lousiana State University. Εκείνο όμως που έκανε τον κο Βεργούλλη γνωστό στους οδοντιατρικούς κύκλους στην Ελλάδα και διεθνώς είναι το σύστημα Cervico. Να το πούμε πιο σωστά: The Cervico Treatment Concept by Dr Ioannis Vergoullis.

Στη συζήτησή μας συμμετείχε και ένα από τα ανήσυχα πνεύματα της οδοντοτεχνικής που αγαπά τις καινοτομίες και αναζητά τις νέες τεχνολογίες. Πρόκειται για την κυρία Μαρία Σπανοπούλου – Opinion Leader της Ivoclar Vivadent , η οποία μας πληροφόρησε για την «συμπεριφορά» του συστήματος στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο.

Ανδρέας Τσαγκαράκης

« Η ψηφιακή τεχνολογία είναι πανταχού παρούσα »

Αναρωτήθηκα πολλές φορές γιατί οι άνθρωποι με αξία παραμένουν πάντα σεμνοί. Η απάντηση μου ήρθε όταν συνομίλησα με τον κο Ανδρέα Τσαγκαράκη. Γιατί αυτό που κάνουν και που σε εμάς όχι μόνο φαίνεται, αλλά είναι και σπουδαίο, για τους ίδιους … είναι φυσικό. Είναι απλώς αυτό που κάνουν και αυτό που ήρθαν να κάνουν.

Ο κος Ανδρέας Τσαγκαράκης είναι η συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Η εργατικότητα, η αγάπη και η αφοσίωση στην οδοντιατρική, τον οδηγούν στην ανελλιπή δια βίου μάθηση νέων τεχνικών νέων τεχνολογιών. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του μονοπωλεί η ψηφιακή οδοντιατρική, το 3D printing, κ.α.

Χρήστος Κρασαδάκης

« Το πάντρεμα ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων μέσα σε ένα γναθοπροσωπικό συνέδριο είναι ο κατεξοχήν στόχος μας »

Τώρα που στο βάθος του ορίζοντα μοιάζει να διαφαίνεται η “σιλουέτα” του συνεδρίου της HAOMS 2020, όλοι στην Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής λαμβάνουν θέσεις εκκίνησης στον αγώνα για την παρουσίαση μιας ακόμη άψογης διοργάνωσης.

Ένας μόλις μήνας, 17- 18 Ιανουαρίου έμεινε από τη μεγάλη στιγμή, το μεγάλο γεγονός, που θα μονοπωλήσει ακόμα μια φορά το επιστημονικό ενδιαφέρον της γναθοπροσωπικής – της οδοντιατρικής κοινότητας και όχι μόνο.

Το δεδικασμένο της απόλυτης επιτυχίας, που έχει αποκομίσει αυτή η διοργάνωση τα τελευταία χρόνια, και ο νέος στόχος που έχει θέσει η οργανωτική επιτροπή είναι σίγουρα αντικείμενο δημοσιογραφικής συζήτησης. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, το toothnews.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κύριο Χρήστο Κρασαδάκη MD,DDS,MSc,OMFS.

Μιχάλης Διοματάρης

« Όσο περισσότερο η τεχνολογία θωρακίζει την καλή διάγνωση, τόσο θα οδηγούμαστε σε αρτιότερα πρωτόκολλα »

Σύμφωνα με ένα γνωμικό « Τίποτα δεν φυτρώνει στην σκιά ενός μεγάλου δέντρου ».

Ο κος Μιχάλης Διοματάρης παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας άνδρας παθιασμένος με την δουλειά του, φαίνεται να εξελίσσεται και να ωριμάζει με τους δικούς του όρους στο δύσβατο πλέον και απαιτητικό χώρο της Οδοντιατρικής. Επιδεικνύει μια σπάνια ικανότητα να μαθαίνει και να παρέχει τις γνώσεις του, να καθοδηγεί και να εμπνέει με σεβασμό και ήθος.