Η ζιρκονία Pritidenta στην Ελλάδα!

Νέο Προϊόν / DIGIDENT

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.digident.gr | E-mail: info@digident.gr

Ανάμεσα σε κάθε λογής ζιρκονίες που καθημερινά παρελαύνουν στα κοινωνικά δίκτυα ή φτάνουν στα mail μας, η Pritidenta ξεχωρίζει με μια πλήρη γκάμα αξιόπιστων υλικών και πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας.Αυτή την εβδομάδα, θα παρουσιάσουμε όλα τα υλικά της αλλά και κάποια πολύ πολύ ενδιαφέροντα έξτρα. Με την προσθήκη της γερμανικής Pritidenta, η μονάδα κοπής μας διαθέτει πλέον πάνω από 15 διαφορετικά είδη ζιρκονίας από απόλυτα πιστοποιημένες εταιρείες, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν που θα πάρετε θα έχει όνομα και επώνυμο.

Ξεκινάμε την παρουσίαση της ζιρκονίας Pritidenta. Όλες οι διαπερατότητες είναι εδώ:

  • Κυβική MultiLayer High Translucent με διαπερατότητα 49% στα 650MPa!!!
  • Απλή κυβική High Translucent με διαπερατότητα 49% στα 650MPa!!!
  •  Multilayer Extra Translucent με διαπερατότητα 45% στα +1150MPa
  • Translucent με διαπερατότητα 40% στα +1150MPa
  • Ακόμη και Opaque με διαπερατότητα 35% στα +1150MPa

Χαρακτηριστικό της Priti, η εξαιρετική χρωματική πυκνότητα ακόμη και στα πιο διάφανα υλικά της. Θερμά, ζωντανά χρώματα χωρίς διαφορές στο χρώμα μεταξύ στηριγμάτων – γεφυρωμάτων και παράλληλα υψηλές αντοχές. Pritidenta, ένα υλικό που χαίρεσαι να το δουλεύεις.

Pritidenta – χρωματολόγια!

Ένα από τα ατού του συστήματος είναι και τα χρωματολόγια που διατίθενται. Για την κατηγορία Multilayer υπάρχει χρωματολόγιο κατασκευασμένο από το ίδιο το υλικό. Με αυτό μπορεί να γίνει μια σωστή χρωματοληψία που πολλές φορές αποτυγχάνει χρησιμοποιώντας τα κλασσικά χρωματολόγια πορσελάνης. Pritidenta, κάνει τη διαφορά.

Pritidenta – Λογισμικό MPT

Η Pritidenta, εκτός από την παραγωγή και εξέλιξη των υλικών ζιρκονίας που παρέχει, εμβαθύνει στην λεπτομέρεια και αυτό δείχνει το επίπεδο της εταιρείας αυτής.

Για τη χρήση των multilayer δίσκων της λοιπόν, διαθέτει το λογισμικό MPT για την ορθή τοποθέτηση των εργασιών ώστε να υπάρχει το καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα. Στις εικόνες, φαίνονται διάφορες εργασίες στο λογισμικό. Ανάλογα με το δίσκο και το χρώμα που επιλέγουμε μπορούμε να έχουμε απόλυτα προβλεπόμενο αποτέλεσμα. Pritidenta, για πραγματικούς επαγγελματίες.