Η TRATE DENTAL IMPLANT ταξίδεψε στη Σοφία

Άλλο ένα σεμινάριο παρουσίασης των TRATE Dental Implants ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αυτή τη φορά εκτός συνόρων, συγκεκριμένα στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Παραβρέθηκαν γιατροί από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά κι ένας γιατρός από την Ιταλία. Επίσης συμμετείχαν και πέντε φοιτητές οδοντιατρικής από Ρουμανία και Φιλιππούπολη. Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο κος Τριαντάφυλλος Καραμπίνης.

Οι γιατροί πήραν από ένα δωρεάν εμφύτευμα της TRATE για να το δοκιμάσουν.

*Οι φωτογραφίες μεγενθύνονται

Δωρεάν Εκπαίδευση

H TRATE South East Europe σας προσκαλεί σε δωρεάν εκπαίδευση για το εμφυτευματικό της σύστημα.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρία και hands on σε πλαστικές γνάθους. Ο οδοντίατρος που θέλει να γνωρίσει το TRATE Dental Implant μπορεί να συνοδεύεται από τον οδοντοτεχνίτη που συνεργάζεται.

Η εκπαίδευση θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως για την ώρα και την ημέρα στα Γραφεία της TRATE South East Europe, Λαέρτου 22, Περιοχή Πυλαία Θεσσαλονίκης. Η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί ατομικά ή σε μικρά group.

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2314 31 21 47 |+30 698 70 15 545 | E-mail: info@implant-tree.com

Επίσης, η εταιρεία προσφέρει και mentorship, δηλαδή υποστήριξη στο χειρουργικό κομμάτι των εμφυτευμάτων και εκμάθηση του προσθετικού για να μπορέσει και ο γενικός οδοντίατρος να κάνει εμφυτευματολογικά περιστατικά, στην αρχή πραγματοποιώντας το προσθετικό κομμάτι με τη βοήθειά μας. Ο στόχος είναι να μάθει σιγά-σιγά και το χειρουργικό μέρος ο γενικός οδοντίατρος αν το επιθυμεί.

Περισσότερα: www.implant-tree.com