Η συνεργασία μεταξύ της Dentsply Sirona και της exocad προωθεί την ψηφιακή ροή εργασιών στην πράξη και στο εργαστήριο

Η Dentsply Sirona, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών προϊόντων και τεχνολογίας παγκοσμίως, και η exocad, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού CAD / CAM για το εργαστήριο, ανακοίνωσαν την εκτεταμένη συνεργασία τους στον τομέα των ψηφιακών οδοντιατρικών ροών εργασίας.  Οι διεθνείς πελάτες και των δύο εταιρειών θα επωφεληθούν από την άμεση μετάδοση ψηφιακών αποτυπωμάτων από τους ενδοστοματικούς σαρωτές της Dentsply Sirona σε εργαστήρια exocad. 

Επιπλέον τα λογισμικά  inLab και exocad θα είναι σε απ’ ευθείας σύνδεση.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα δεδομένα τοποθέτησης και οριοθέτησης των δοντιών καθώς και οι απαραίτητες παράμετροι των υλικών θα μεταφέρονται  με απόλυτη ακρίβεια στο λογισμικό exocad.

Bensheim / Darmstadt. Τα ευέλικτα ανοικτά συστήματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ψηφιακή οδοντιατρική.  Ταυτόχρονα, η εξασφάλιση της μέγιστης συμβατότητας των συστημάτων που χρησιμοποιούνται στα ιατρεία και τα εργαστήρια καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική για τον σχεδιασμό αξιόπιστων και αποδοτικών ψηφιακών ροών εργασίας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους στόχους, η συνεργασία μεταξύ της Dentsply Sirona και της exocad προσφέρει εντελώς νέες επιλογές στην ψηφιακή αλυσίδα παραγωγής.

Επικυρωμένη ροή εργασίας για ψηφιακά αποτυπώματα

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, τα οδοντιατρεία με τους ενδοστοματικούς σαρωτές της Dentsply Sirona θα είναι τώρα για πρώτη φορά σε θέση να συνεργάζονται με τα εργαστήρια exocad σε μια επικυρωμένη ροή εργασίας και να μεταδίδουν ψηφιακά αποτυπώματα εύκολα και άμεσα για ένα ευρύ φάσμα ενδείξεων.  Με τη χρήση της νέας εφαρμογής λογισμικού, Connect Primary Center Inbox από την Dentsply Sirona, τα εργαστήρια exocad έχουν άμεση πρόσβαση στα πλήρη ενδοστοματικά δεδομένα σάρωσης στην εφαρμογή.

“Με τη σύνδεση των εργαστηρίων exocad με τους ενδοστοματικούς σαρωτές της Dentsply Sirona, διευρύνθηκαν οι επιλογές ψηφιακής παραγωγής που βασίζονται σε δεδομένα ενδοστοματικής αποτύπωσης για ιατρεία και εργαστήρια σε όλο τον κόσμο”, εξήγησε ο Δρ. Alexander Völcker, Αντιπρόεδρος του Ομίλου CAD / CAM & Orthodontics, Dentsply Sirona. “Επιπλέον, το υψηλό επίπεδο ευκρίνειας σάρωσης που προσφέρεται από το νέο ενδοστοματικό σαρωτή μας Primescan έχει ως στόχο να εμπνεύσει την ψηφιακή οδοντιατρική μεταξύ πολυάριθμων οδοντιατρικών ιατρείων και εργαστηρίων”.

Μια προσέγγιση προσανατολισμένη στην ανάπτυξη της ψηφιακής οδοντοτεχνικής τεχνολογίας

Με αυτή τη συνεργασία, τα δεδομένα μεταξύ του λογισμικού Excentad DentalCAD και των οδοντοτεχνικών συστημάτων CAD / CAM της Dentsply Sirona (σαρωτής inEos X5 και κοπτικά MC X5 και MC XL), είναι σε πλήρη εναρμόνιση και συνεργασία.  Πολύ περισσότερο από αυτό, οι παράμετροι σχεδιασμού των επιλεγμένων υλικών Dentsply Sirona CAD / CAM και των οδοντιατρικών βάσεων δεδομένων θα ενσωματωθούν στο λογισμικό exocad. “Η ενσωμάτωση των παραμέτρων υλικού και της τοποθέτησης των δοντιών στο λογισμικό DentalCAD προσφέρει στους χρήστες της Exocad πρόσθετα πλεονεκτήματα καθώς και βελτιωμένη ασφάλεια διαδικασιών από άποψη σχεδίασης με ένδειξη και αξιόπιστων ροών εργασίας στο εργαστήριο”, εξήγησε ο Tillmann Steinbrecher, Διευθύνων Σύμβουλος της Exocad.

Η συνεργασία μεταξύ αυτών των δύο εταιρειών όχι μόνο προωθεί την ψηφιακή οδοντιατρική τεχνολογία και την οδοντιατρική στο σύνολό της, αλλά και τη θέση των μεμονωμένων ομάδων χρηστών – για ακόμα ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη πρακτική.

Σχετικά με την exocad GmbH:

Η exocad GmbH είναι μια δυναμική και καινοτόμος εταιρεία λογισμικού που δεσμεύεται να επεκτείνει τις δυνατότητες της ψηφιακής οδοντιατρικής και να παρέχει στους κατασκευαστές εξοπλισμού ένα ευέλικτο, αξιόπιστο και εύχρηστο λογισμικό CAD / CAM για οδοντιατρικά εργαστήρια και ιατρεία.  Το λογισμικό exocad έχει επιλεγεί από κορυφαία εργαστήρια CAD / CAM παγκοσμίως και χιλιάδες άδειες Exocad πωλούνται κάθε χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες και μια λίστα με συνεργάτες μεταπωλητών της Exocad, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.exocad.com

Σχετικά με την Dentsply Sirona:

Η Dentsply Sirona είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οδοντιατρικών προϊόντων και τεχνολογιών για οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες, με 130 χρόνια ιστορίας καινοτομίας και υπηρεσιών στην οδοντιατρική βιομηχανία παγκοσμίως. Η Dentsply Sirona αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν προϊόντα οδοντικής και στοματικής υγείας καθώς και άλλα αναλώσιμα ιατροτεχνολογικά προϊόντα κάτω από ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων παγκόσμιας κλάσης. Ως εταιρεία Dental Solutions, τα προϊόντα της Dentsply Sirona παρέχουν καινοτόμες, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικές λύσεις για την προώθηση της περίθαλψης των ασθενών και την παροχή καλύτερης, ασφαλέστερης και ταχύτερης οδοντιατρικής. Τα κεντρικά της Dentsply Sirona είναι στο York, Pennsylvania, και στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Οι μετοχές της εταιρείας είναι εισηγμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες στο NASDAQ με το σύμβολο XRAY. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dentsplysirona.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dentsply Sirona και τα προϊόντα της.