Η πρώτη εμφάνιση του «The Swiss Denture Concept»

Τo Σάββατο 22 Ιουνίου, ξεκίνησε το ταξίδι μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο “The Swiss Denture Concept” με εισηγητή τον πιστοποιημένο από την Candulor CDT Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο και συνοδιοργανώτριες εταιρείες Μαυραειδόπουλος ΑΕ και MediCross MΕΠΕ.

Το Σεμινάριο φιλοξενήθηκε στο εργαστήριο Tooth Art των συνδιοκτητών κας Ερασμίας Τσεκούρα και Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου.

Οι συμμετέχοντες κος Κακάτσης Δημήτριος (Εργαστηριούχος), κα Στεργιάδου Ελένη από το εργαστήριο του κου Μιχάλη Χρυσοχόου, κος Κωστάκης Μανώλης (Εργαστηριούχος – Ρέθυμνο), κα Χατζάρα Μυρσίνη από το εργαστήριο του κου Στόκα, ο κος Πουλημένος Νικόλαος (Εργαστηριούχος), η εκπαιδευτικός της Σιβιτανιδείου Σχολής κα Γριμανέλλη Ζωή και η κυρία Μάρα Ντούνη (συνεργάτιδα του εργαστηρίου Tooth Art), παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την θεωρητική παρουσίαση του εισηγητή και στην συνέχεια την πρακτική επίδειξη σύνταξης κατά GERBER δοντιών composite της εξαιρετικής σειράς NFC PHYSIOSTAR-CONDYLOFORM της CANDULOR άνω και κάτω γνάθου .

Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 09:30 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:00 με διαλείμματα καφέ και σνακ με διαδραστικότητα και σε πολύ ωραίο κλίμα.

Την εταιρεία ΜΑΥΡΑΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, εκπροσώπησε ο κύριος Πάνος Κασούνης και την MEDI CROSS ΜΕΠΕ, η κυρία Όλγα Χαντζή, η οποία με τη λήξη του σεμιναρίου τόνισε: ” Εκ μέρους των δύο εταιρειών που συνδιοργάνωσαν το σεμινάριο, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την συμμετοχή σας, τα καλά σας λόγια και παρακαλούμε να παραμείνετε συντονισμένοι για τα σεμινάρια hands-on που θα ακολουθήσουν! Τέλος, ευχαριστούμε τον κύριο Σπύρο Χατζηγεωργίου για την παρουσία του και τις ευχές του για καλή αρχή μιας και είχε την ιδέα του συγκεκριμένου εισηγητή. “