Η νέα σειρά κεριών μοντελλαρίσματος για την ακίνητη και την κινητή προσθετική

Νέο Προϊόν /WAX-O-DENTAL IN-NOVATIONS – Κουταβάς Μάκης

Τα οργανικά κεριά Pieta χαρακτηρίζονται από την νέα τους αισθητικότερη παρουσίαση με τον αναδυόμενο γομφίο από τον κύβο, όπως ο αναδυόμενος άγγελος από τον βράχο στην Pieta του Μιχαήλ Άγγελου.

Ο στόχος είναι να τονιστούν οι ιδιαίτερες ξεχωριστές βελτιωμένες ιδιότητες τους που χρησιμοποιήθηκαν από το Μεταπτυχιακό και το Τμήμα της Ακίνητης Προσθετικής μετά από έγκριση του καθηγητή Ηρακλή Γούσια.

Τα συγκεκριμένα κεριά Pieta δοκιμάζονται το τρέχον διάστημα από τον Νώντα Βλαχόπουλο.

Χαρακτηριστικά:

  • Μηδενικές ουσιαστικά τάσεις, κάτι που είναι κατά προσέγγιση εφικτό αλλά είναι ομολογουμένως κοστοβόρο.
  • Εξαιρετική σταθερότητα στην ροή σε βαθμό που το μοντελλάρισμα προσομοιάζει την γραφή με μολύβι, κάτι επίσης εφικτό αλλά που απαιτεί πιο ακριβές πρώτες ύλες.
  • Σε σκληρότητες μέτρια και σκληρό αλλά και σε ειδική σύνθεση για το μοντελλάρισμα των σκελετών στον σχεδιασμό μηχανημάτων της κινητής προσθετικής.
  • Σε χρώματα πράσινο ανοιχτό, σκούρο, μπλε σκούρο, μπεζ, ανοιχτό πορτοκαλί, γκρι-λαδί, χρυσοκίτρινο κι επίσης σε τύπους αυχενικό χειμώνα και καλοκαιριού, φρεζαρίσματος και διαγνωστικό.
  • Στις ίδιες σταθερές τιμές 10€/τεμ.(30gr) και στην προσφορά 3+1 ΔΩΡΟ με την δυνατότητα custom σύνθεσης  της παραγγελίας αλλά και ειδικών τιμών για μεγαλύτερες ποσότητες. Για παραγγελίες τηλεφωνήστε: 210 33 04 051 ή μέσω email: info@waxodental.com