Η μεγαλύτερη εταιρεία διάφανης ορθοδοντικής της Ευρώπης, ήρθε στην Ελλάδα

Kline aligners Luxury is Affordable

Γιατί εμάς;
Σε μια αγορά που επικεντρώνεται στην υψηλή τεχνολογία, οι τιμές αυξάνονται πολύ, σε τέτοιο βαθμό που καθιστούν δύσκολη την εξυπηρέτηση πολλών ασθενών. Ωστόσο, επικεντρωθήκαμε στο να φέρουμε την υψηλότερη τεχνολογία στην κατασκευή και τις υπηρεσίες μας σε πολύ προσιτή τιμή.

Η K Line έχει δημιουργηθεί για να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται στην οδοντιατρική, βλέπουμε τους εαυτούς μας ως καλλιτέχνες, όχι ως επιχειρηματίες. Η K Line έχει αποδώσει και θα αποδίδει πάντα τεράστια αξία σε χιλιάδες και χιλιάδες ανθρώπων.

♦ Το σύστημα ορθοδοντικής K line aligners ήρθε για να λύσει όλα τα προβλήματα που είχατε με τα παλαιότερα συστήματα που χρησιμοποιούσατε.

♦ Οι νάρθηκες ορθοδοντικής και το σχέδιο θεραπείας του προϊόντος μας γίνονται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ. 

♦ Το τελικό σχέδιο θεραπείας δεν πραγματοποιείται από τον οδοντοτεχνίτη της εταιρείας, αλλά από ομάδα ορθοδοντικών οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στις θεραπείες με τα ορθοδοντικά ναρθηκάκια. 

♦ Ο γιατρός δημιουργεί ένα λογαριασμό WhatsApp με την εταιρεία μας και γράφεται στο portal της εταιρείας K LINE δημιουργώντας ένα προσωπικό λογαριασμό. Δε χρειάζεται κάποια πιστοποίηση ή κάποιο χρηματικό ποσό για να γραφτείτε. 

♦ Στην αρχή της θεραπείας σας, το team των ορθοδοντικών θα σας καθοδηγήσει για το τι είδους θεραπεία θα πρέπει να ακολουθήσει ο ασθενής σας, αφού σας προσφέρουμε δωρεάν έλεγχο των φωτογραφιών του υποψηφίου ασθενή, που θα στείλετε στον λογαριασμό WhatsApp που έχετε.

♦ Στον προσωπικό σας λογαριασμό στο portal της K LINE θα ανεβάσετε όλες τις κλινικές πληροφορίες που σας ζητούν όπως και φωτογραφίες, πανοραμική, κεφαλομετρική προαιρετικά και τα STL αρχεία των αποτυπωμάτων-δαγκώματος. 

Το αποτέλεσμα είναι να παραλάβετε το ψηφιακό σχέδιο θεραπείας το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε. 

♦ Το σύστημά μας είναι από τα λίγα που, στα χέρια ενός έμπειρου ορθοδοντικού, μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν το 100% των ορθοδοντικών ασθενών. 

♦ Έχετε απεριόριστο αριθμό ναρθήκων για να θεραπεύσετε το περιστατικό σας. 

♦ Η εταιρεία μας είναι η οικονομική πολυτέλεια, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στο ιατρείο σας να επεκτείνει τη φήμη του και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο website μας ή τηλεφωνήστε μας.

Με την αγορά του ενδοστοματικού σκάνερ της εταιρείας Runyes, επωφελείστε με την χαμηλότερη τιμή για τα K Line aligners για 1 χρόνο.