Η καθολική τάση στην οδοντιατρική για την χρήση universal προϊόντων

ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.tsaprazis.gr | E-mail: info@tsaprazis.gr

Η οδοντιατρική επιστήμη σήμερα βιώνει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Ενώ οι οδοντίατροι γίνονται όλο και πιο εξειδικευμένοι, η ζήτηση για προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις ενδείξεις συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτά τα συστήματα και τα υλικά αποτελούν τμήμα μιας διεθνούς τάσης στην οδοντιατρική – μιας τάσης όπου η Kuraray Noritake Dental είναι εξαιρετικά κατάλληλη για να πραγματοποιήσει.

Προηγμένη συγκόλληση στην οδοντιατρική

Καθώς η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί, τα οδοντιατρικά συγκολλητικά συστήματα έχουν εξελιχθεί από τα μη-αδροποιούμενα στα ολικής αδροποίησης και, έπειτα στα συστήματα αυτο-αδροποίησης. Το 1978, η Kuraray Noritake Dental εισήγαγε το CLEARFIL ™ BOND SYSTEM-F, το πρώτο παγκοσμίως συγκολλητικό σύστημα ολικής αδροποίησης.

Πάνω από τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η εταιρεία εξακολουθεί να εισάγει πρότυπα με το CLEARFIL™ Universal Bond Quick, έναν συγκολλητικό παράγοντα ενός σταδίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τεχνικές ολικής αδροποίησης, αυτοαδροποίησης και επιλεκτικής αδροποίησης.

Συνδυάζοντας το αυθεντικό MDP μονομερές της Kuraray με τα μονομερή υδρόφιλων αμιδίων, το CLEARFIL™ Universal Bond Quick έχει σχεδιαστεί για να είναι λιγότερο ευαίσθητο στην τεχνική από άλλες λύσεις του ενός σταδίου και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι παρέχει ισχυρότερους, πιο σταθερούς δεσμούς.

Δεν είναι μόνο οι συγκολλητικοί παράγοντες που καθίστανται καθολικά εφαρμόσιμοι. Μια ρητινώδης συγκολλητική κονία όπως η PANAVIA ™ SA Cement Universal της Kuraray Noritake βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων γενεών της PANAVIA ™ για να παρέχει την καλύτερη δυνατή συγκόλληση στον οδοντικό ιστό, καθώς και στο μέταλλο και στα ζιρκόνια.

Αυτή η αυτοσυγκολλούμενη ρητινώδης κονία πάντοτε ακολουθεί την ίδια διαδικασία, ακόμη και όταν συγκολλάται με πορσελάνη, διπυριτικό λίθιο και σύνθετες ρητίνες, χωρίς να απαιτείται ενεργοποιητής συγκόλλησης. Ο λόγος ποιος είναι; Είναι η προσθήκη ενός μοναδικού σιλανίου μακράς αλυσίδας άνθρακα.

Διεθνείς σύνθετες ρητίνες και παράγοντες καθαρισμού

Η τεχνολογία του σιλανίου πίσω από την PANAVIA ™ SA Cement Universal μπορεί επίσης να βρεθεί στην CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow, μιας λεπτόρρευστης σύνθετης ρητίνης κατάλληλης για όλες τις Ομάδες κοιλοτήτων. Τα μικρά, αντοχής ενισχυτικά σωματίδια βοηθούν στην εξασφάλιση εξαιρετικής μηχανικής αντοχής και αντοχής στην κάμψη, ενώ οι ειδικές ενισχυτικές ουσίες παρέχουν το φαινόμενο της διάχυσης του φωτός παρόμοιο με εκείνο των φυσικών δοντιών. Η δημιουργία αισθητικά φυσικών και αξιόπιστων αποκαταστάσεων είναι τώρα ευκολότερη από ποτέ με την CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow.

Και όταν θεωρούμε τις εισβολές της Kuraray Noritake ως διεθνείς λύσεις, ας μην ξεχνάμε το νέο KATANA ™ Cleaner, ένα μη διαβρωτικό καθαριστικό που, σε αντίθεση με άλλες επιλογές της αγοράς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ενδοστοματικά όσο και εξωστοματικά. Βασιζόμενο σε εκτεταμένη επιστημονική έρευνα, το KATANA ™ Cleaner έρχεται με ένα κάλυμμα εφαρμογής με το ένα χέρι και μια εξαιρετικά απλή μέθοδο εφαρμογής: απλώς εφαρμόστε το με κίνηση τριψίματος για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, ξεπλύνετε με νερό και στεγνώστε με αέρα πριν από την συγκόλληση.

Βελτιώνοντας την οδοντιατρική επιστήμη

Η σύγχρονη οδοντιατρική πράξη πρέπει συχνά να ακολουθήσει πολλαπλούς κανόνες από τη φύση της, το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη αποθήκευσης πολλών περισσότερων προϊόντων από ό, τι μπορεί να υπάρχει χώρος. Μέσω αυτών των διεθνών προϊόντων και άλλων, η Kuraray Noritake στοχεύει να κάνει την οδοντιατρική απλούστερη και πιο αποτελεσματική.