Η ισχύς εν τη ενώσει! Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την 5η Ετήσια Συνάθροιση Dental Optical Fiber Club

Mετά το επιτυχημένο εκπαιδευτικό gala η ΜEDI CROSS τον Ιούνιο του 2015, έρχεται πάλι τον Μάϊο του 2016 να πραγματοποιήσει με “πρωτομάστορα” την κα Όλγα Χαντζή και εμπνευστή τον κο Μιχάλη Καστελλάνο την 5η συνάθροιση του Dental Optical Fiber Club.

Με το επίμαχο θέμα του χρώματος στην οδοντοτεχνική. Το θέμα ανέπτυξαν 7 καταξιωμένοι και αποδεκτοί τοίς πάσι τεχνίτες με εμπειρία έμπνευση και πάθος για την οδοντική τεχνολογία.

Το toothnews.gr υποστηρίζει τις πρωτοποριακές ιδέες και τα γεγονότα στην οδοντιατρική και οδοντοτεχνική γι’ αυτό ήταν και πάλι παρόν , μάλιστα με το τίτλο του χορηγού.

Η κα Όλγα Χαντζή ανέλαβε να μας περιηγήσει στα δρώμενα της συνάθροισης με το παρακάτω κείμενο:

Μια διαφορετική διαδραστική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαίου 2016 στον πολυχώρο πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ από την ΜEDI CROSS, βασισμένη στην ιδέα του κυρίου Καστελλάνου Μιχάλη.

Χορηγοί ήταν: το αγαπημένο μας toothnews.gr , το οποίο επιμελήθηκε την αφίσσα της εκδήλωσης και την προώθησή της στα media και η Wax -o-Dental του κυρίου Γεράσιμου Κουταβά, ο οποίος έδωσε δώρα με προϊόντα της εταιρείας του για τους συμμετέχοντες.

Η ημερίδα αποτέλεσε την 5η Ετήσια Συνάθροιση του κύριου Μιχάλη Καστελλάνου όπου είναι και ο ιδρυτής του Dental Optical Fiber Club με ένα κοινό θέμα : ” Αντίληψη, ανάλυση και αναπαραγωγή του χρώματος των φυσικών δοντιών “. Καλέσθηκαν 6 καταξιωμένοι Έλληνες ομιλητές εκ των οποίων κάποιοι με διεθνή καριέρα, όντας opinion leaders διαφορετικών κεραμικών συστημάτων, να δώσουν την δική τους προσέγγιση σε ένα πολύ ευαίσθητο κατά κοινή ομολογία θέμα που έχει διχάσει και εξακολουθεί και διχάζει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο κλινικούς και οδοντοτεχνίτες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα του κυρίου Καστελλάνου και της κυρίας Χαντζή προς τους συμμετέχοντες που ήρθαν από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος: Κρήτη, Μακεδονία, Ηπειρο, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κυκλάδες αλλά και από Κύπρο. Πολλές ευχαριστίες προς τους χορηγούς και τον κύριο Αλέκο Κοσμά, ο οποίος επιμελήθηκε τα video των ομιλητών και την τεχνική υποστήριξη των παρουσιάσεων των ομιλητών κατά την δειάρκεια της ημερίδας. Στην συνέχεια προσέφερε πανέμορφες ανθοδέσμες στις κυρίες Χαντζή, Σπανοπούλου και Γεωργοπούλου, ως ένδειξη ευχαρίστιας για την συμβολή τους στην υλοποίηση της ιδέας του.

Μια μικρή έκπληξη από τους διοργανωτές κ. Καστελλάνο και κ. Χαντζή περίμενε τον κύριο Ψαρρή Ηλία, (ο οποίος μαζί με την κλινικό συνεργάτιδά του Anna Giorgadze έφτασε στους τελικούς του διαγωνισμού Ιpsemax.com/en/smile-award στους τρείς πρώτους ανάμεσα σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα στον κλάδο), όπου ετοίμασαν μια διαφάνεια με την διάκρισή του και ο κύριος Ηλίας Ψαρρής εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού για αυτήν του την διάκριση.

Με πρώτο τον κύριο Νικόλαο Μέκκια ξεκίνησαν οι παρουσίασεις με την εξαιρετική αδιάκοπη ομιλία του και τις ωραίες διαφάνειες δίνοντας την σκυτάλη στην συνέχεια στον δεύτερο κατά σειρά ομιλητή με άρωμα γυναίκας αυτή την φορά την κυρία Μαρία Σπανοπούλου. Η κυρία Σπανοπούλου έδωσε μέσα από μια εξαιρετική ομιλία και ιδιαίτερη παρουσίαση την δική της ανάλυση στο θέμα.

Μετά από τους δύο πρώτους ομιλητές της εκδήλωσης ακολούθησε διάλειμμα για καφέ όπου το κλίμα ήταν πολύ φιλικό ανάμεσα στους συνέδρους.

Αμέσως μετά ο κύριος Μέγας Φώτης τρίτος κατά σειρά ομιλητής, πολύ συγκεκριμένος με σεβασμό προς το κοινό ανέλυσε την δική του προσέγγιση στο θέμα, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με ένα πολύ ωραίο βίντεο. Ο κύριος Νικόλαος Μπέλλας, με μεγάλη συχνότητα παρουσίασεων στο εξωτερικό αποτέλεσε τον τέταρτο κατά σειρά ομιλητή της εκδήλωσης ξεκινώντας την ομιλία του με ένα υπέροχο βίντεο, αφού πρώτα επισήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που μιλάει στην Ελλάδα στο πλαίσιο μιας επιστημονικής εκδήλωσης. Και συνέχισε με προβολή διαφανειών την παρουσίαση του.

Σε αυτό το σημείο πραγματοποιήθηκε διάλλειμα για coctail γεύμα δίνοντας την ευκαιρία σε ομιλητές, διοργανωτές και συμμετέχοντες να πάρουν μια ευχάριστη ανάσα.

Το τρίτο μέρος της ημερίδας ξεκίνησε με τον χειμαρρώδη ομιλητή κο Σπύρο Χατζηγεωργίου παρουσιάζοντας την δική του προσέγγιση στο θέμα με το γνωστό του χιούμορ, αλλά και τις ιδιαίτερες διαφάνειές του.

Ο κύριος Ηλίας Ψαρρής συνέχισε το πρόγραμμα της εκδήλωσης με την πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίασή του και επίλογο ένα υπέροχο βίντεο “χαλάρωσης”. Τέλος στο stage ανέβηκε ο εμπνευστής της εκδήλωσης κύριος Μιχάλης Καστελλάνος, φανερά συγκινημένος που η ιδέα του είχε πάρει πλέον σάρκα και οστά και αφού ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους ομιλητές και συμμετέχοντες ξεκίνησε την δική του παρουσίαση και ομιλία.

Μετά το πέρας της ομιλίας του οι επτά ομιλητές ανέβηκαν στο stage για το διαδραστικό μέρος ανακοινώνοντας ο καθένας ξεχωριστά τα κοινά σημεία που βρήκαν ανάμεσα στις παρουσιάσεις τους και κάνοντας ερωτήσεις μεταξύ τους δέχτηκαν ερωτήσεις από το κοινό.