Η Επανάσταση στην Ορθοδοντική Φροντίδα – Direct Aligner TC-85DAC από την Graphy! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNISHAPE

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνα: 2310 542 917 | Website: www.unishape.gr | E-mail: info@unishape.gr

Η Unishape, πάντα στην ακμή της τεχνολογίας στον κλάδο της οδοντιατρικής, είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Graphy, της πρωτοπόρου εταιρείας με καινοτόμες και πρωτοποριακές ρητίνες.

Τι κάνει το Direct Aligner TC-85DAC τόσο ξεχωριστό:

  • Προηγμένη Τεχνολογία: Κατασκευασμένο με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, το TC-85DAC είναι αποτελεσματικό και ακριβές.
  • Υλικό με Memory Shape: Η ιδιότητα μνήμης σχήματος του Graphy TC 85 DAC είναι η ικανότητα της ρητίνης να επιστρέφει στην αρχική της μορφή μετά από παραμόρφωση.
  • Άνετος χρόνος χρήσης: Οι ασθενείς σας θα εκτιμήσουν την άνεση κατά τη χρήση του Direct Aligner.

Η Unishape σε συνεργασία με την Graphy προσφέρει τη δυνατότητα να παρακάμψετε το βήμα του thermoforming για την κατασκευή των aligners με τη ρητίνη Graphy TC-85DAC εκτυπώνοντας απευθείας τον νάρθηκα, εξασφαλίζοντας ακόμη πιο αποτελεσματική και ακριβή διαδικασία.

Επιπλέον, η Graphy διαθέτει ρητίνες με ποιοτικά αποτελέσματα και μεγάλες δυνατότητες εκτύπωσης, καλύπτοντας ανάγκες όπως μόνιμες αποκαταστάσεις προσθετικών εργασιών (ένθετα-επένθετα, όψεις, γέφυρες, θήκες), νάρθηκες (βρηγμού, συγκράτησης, χειρουργικούς, αθλητικούς), μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες και πολλά άλλα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την ποιότητα της εκτύπωσής σας με τις πανίσχυρες ρητίνες της Graphy!

Επικοινωνήστε με την Unishape για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Graphy και αναβαθμίστε τις τελικές σας αποκαταστάσεις!

⇒ Περισσότερα για τα προϊόντα της Graphy ΕΔΩ