Η Εξέλιξη στην Τεχνολογία 3D Εκτύπωσης Μετάλλου από την Unishape Dental Solutions

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνα: 2310 542 917 | Website: www.unishape.gr | E-mail: info@unishape.gr

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την οδοντιατρική πρακτική σας σε νέα ύψη; Σας παρουσιάζουμε τους Νέους 3D Εκτυπωτές Μετάλλου της Veltz & Fastform3D!

✨ VELTZ3D Μ120D 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Ανακαλύψτε το μέλλον της 3D εκτύπωσης μετάλλου με τον Veltz3D Μ120D. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με την τεχνολογία  σύντηξης μεταλλικής πούδρας, δημιουργώντας αντικείμενα υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας από ψηφιακά 3D σχέδια. Η ακρίβεια συναντά την τελειότητα!

✨ VELTZ3D Μ170D 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Επαναπροσδιορίστε τις ορθοδοντικές δημιουργίες σας με την τεχνολογία Metal PBF. Δημιουργήστε λεπτομερή, πραγματικά μοντέλα με μια ποικιλία μεταλλικών υλικών. Το μέλλον της οδοντιατρικής κατασκευής είναι εδώ!

💡 Ψάχνετε για οικονομική εναλλακτική λύση χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα;

🌟 FastForm3D FF-M140C 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Εκεί που η ποιότητα συναντά την οικονομία στην 3D εκτύπωση. Παρέχοντας ποιότητα εκτύπωσης συγκρίσιμη με υψηλότερες εναλλακτικές, αυτός ο φιλικός στον χρήστη εκτυπωτής υποστηρίζει αναλύσεις στρώσεων έως 150um. Νέα εποχή οικονομικής 3D εκτύπωσης μετάλλου με τον FastForm3D FF-M140C.

🌟 FastForm3D FF-M180D 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Μεγιστοποιήστε την απόδοση χωρίς να ξοδέψετε πολλά! Ο FastForm3D FF-M180D διαθέτει σταθερό οπτικό σύστημα, εξειδικευμένο λογισμικό για οδοντιατρικές εφαρμογές και ταχεία ταχύτητα εκτύπωσης 300 δοντιών ή 30 οδοντικών σκελετών ανά 6 ώρες. Ζήστε την αποτελεσματικότητα και την οικονομία σε ένα!

🌐 Επισκεφθείτε μας στο Unishape.gr για Περισσότερες Πληροφορίες!

Ξεκλειδώστε το δυναμικό των προηγμένων οδοντιατρικών λύσεων με την Unishape Dental Solutions. Αναβαθμίστε την πρακτική σας, ενισχύστε την παραγωγή σας!

👉 Επενδύστε στην Ακρίβεια, Επιλέξτε την Unishape Dental Solution! 👈