Η cdt Μαρία Σπανοπούλου με Ivoclar Vivadent στην Κύπρο

Για  τρίτη  φορά βρέθηκε η cdt Μαρία Σπανοπούλου στη Κύπρο, συγκεκριμένα στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσει θεωρητικό και πρακτικό  σεμινάριο. Αυτή τη φορά προσκεκλημένη της Orphanos Academy και φυσικά με την υποστήριξη της IVOCLAR VIVADENT.

Στο σεμινάριο, η καταξιωμένη οδοντική τεχνολόγος αναφέρθηκε σε 2 διαφορετικές τεχνικές για την απόδοση υψηλής αισθητικής στις αποκαταστάσεις.

*Οι φωτογραφίες μεγενθύνονται

Η μια ήταν η 3D Staining Technique, κατά την οποία γίνεται επιφανειακός χρωματισμός με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται οι αποκαταστάσεις σαν να έχει γίνει διαστρωμάτωση πορσελάνης.

Η άλλη τεχνική ήταν η micro-layering/internal staining που την έχει ονομάσει “Canvas” Technique λόγω του συγκεκριμένου τρόπου που τη χρησιμοποιεί, με μεγαλύτερο πλεονέκτημα την απόδοση της μέγιστης αισθητικής με εύκολο και προβλεπόμενο τρόπο.

*Οι φωτογραφίες μεγενθύνονται

Η κα Σπανοπούλου ευχαριστεί τους εκπροσώπους της Orphanos Academy και την IVOCLAR VIVADENT για την υποστήριξη στην επιτυχία του σεμιναρίου αλλά και τους συμμετέχοντες οδοντοτεχνίτες που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον το θεωρητικό μέρος και το Hands on.