Η Ariston Dental γιορτάζει τα 10 χρόνια της επιτυχημένης πορείας της!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 210 80 30 341 | Website: www.aristondental.com | E-mail: info@aristondental.com

Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων συνεχούς επιτυχημένης πορείας, η Ariston Dental διοργάνωσε την πρώτη ετήσια συνάντηση του προσωπικού της για το 2022.

Η ομάδα της Ariston Dental, “THE ARISTONS”, που φέτος αριθμεί τα 51 άτομα, συγκεντρώθηκε το Σάββατο 19.4.22 στην Αθήνα από την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο και την Κρήτη σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην Παιανία.

Η διοίκηση της Ariston Dental μοιράστηκε με την ομάδα της την επιτυχία των τελευταίων χρόνων. Παρουσίασε τη νέα ανθρωποκεντρική επικοινωνιακή της στρατηγική που θα είναι σύντομα στον αέρα και μοιράστηκε με τους συνοδοιπόρους της το όραμα της εταιρείας για τα προσεχή χρόνια!

Η νέα επικοινωνιακή στρατηγική της Ariston Dental αναδεικνύει μεταξύ άλλων τις αξίες της εταιρείας για φροντίδα και συνεχή προσφορά των καλύτερων απαντήσεων στις ανάγκες του κλινικού οδοντιάτρου, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητάς του!

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Ariston Dental κ.Παναγιώτης Παγκράτης ενέπνευσε, μοιράζοντας μνήμες με τους πρώτους «Άριστους» για το πώς η επιμονή, η προσήλωση στο στόχο οδήγησε μια εταιρία 2 ατόμων από έναν καναπέ στην επιτυχημένη και αγαπητή εταιρεία που είναι σήμερα. Ο συγκεκριμένος καναπές-μέρος της ιστορίας της Ariston Dental, αποτέλεσε και μέρος του ντεκόρ της εκδήλωσης όπου όλα τα τμήματα της εταιρείας φωτογραφήθηκαν επάνω του!

Τις ευχάριστα φορτισμένες στιγμές ακολούθησαν team building ομαδικά παιχνίδια που εξίταραν την ομάδα, ανέδειξαν την ευγενή άμιλλα και μοίρασαν χαμόγελα σε όλους τους “THE ARISTONS”. Η χαρά κορυφώθηκε με το πάρτι που ακολούθησε το οποίο κράτησε μουσικά και χορευτικά την χαρούμενη ομάδα μέχρι αργά.

Οι δράσεις για τα 10 χρόνια της εταιρείας θα συνεχιστούν όλη τη χρονιά και σύντομα θα ανακοινώνονται καθώς ξεδιπλώνονται.