Η 2η hands-on παρουσίαση του UP300 της UP3D από την DIGITAL WAX-O-DENTAL IN-NOV-EDUCATION-Μάκης Κουταβάς

Εν μέσω κρίσης κορονοϊού, έγινε η 2η παρουσίαση των επαναστατικών κινεζικών σαρωτών UP3D από την The NEW DIGITAL WAX-O-DENTAL IN-NOV-EDUCATION-Μάκης Κουταβάς. 

Η 2η hands-on παρουσίαση του κινεζικού σαρωτή UP300 της UP3D από την DIGITAL WAX-O-DENTAL IN-NOV-EDUCATION-Μάκης Κουταβάς πέτυχε τον στόχο της.

Στην 2η παρουσίαση του εν λόγω σαρωτή όλοι οι συμμετέχοντες συμμετείχαν ενεργά και μυήθηκαν στα μυστικά της σάρωσης και του ψηφιακού σχεδιασμού τόσο με το κινεζικό σχεδιαστικό software UPCAD όσο και με το EXOCAD που συνοδεύει προαιρετικά τους σαρωτές της UP3D.

Παράλληλα, εν μέσω αμφιβολιών εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών στις αερομεταφορές που διαψεύστηκαν περίτρανα, παρεδόθησαν 2 πλήρη πακέτα στους πελάτες μας εντός 3 ημερών από την παραγγελία τους που περιλαμβάνουν στην τιμή εκτός του σαρωτή και όλα τα συναφή εξαρτήματα χωρίς έξτρα χρεώσεις καθώς και το σχεδιαστικό software για περίοδο δωρεάν δοκιμής 4 μηνών τουλάχιστον μέχρι τελικής επιλογής των χρηστών μεταξύ αυτού ή του EXOCAD που διατίθεται στην καλύτερη σημειωτέον τιμή παγκοσμίως.

Στόχος της παρουσίασης που έγινε σε κοινό φίλων εργαστηριούχων και οδοντοτεχνιτών που είχαν ελάχιστη ή μηδαμινή εμπειρία στο ψηφιακό κομμάτι ήταν να φύγουν από τον χώρο μας έχοντας απωλέσει τον φόβο και τις αμφιβολίες για την δυνατότητα μετάβασης στην ψηφιακή εποχή με την συνδρομή της εταιρείας μας σε κάθε λεπτομέρεια,οικονομική, τεχνική, εκπαιδευτική  μιας τέτοιας απόφασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: 697 41 88 392 / 210 33 04 051, info@waxodental.com, ger.koutavas@gmail.com, FB: Mak Koutavas, Mack Koutavas, Waxodental Innoveducation eshop

Επίσης μπορείτε να δείτε τα ψηφιακά προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα: www.up3ds.com.