Η Ivoclar Vivadent και η 3Shape ενισχύουν την συνεργασία τους

Η Ivoclar Vivadent και η 3Shape εντείνουν τις προσπάθειες συνεργασίας τους, με κοινό στόχο την ανάπτυξη των καλύτερων δυνατών λύσεων για τη στοματική υγεία – για τη συνολική υγεία και την ευημερία των ασθενών.

Η Ivoclar Vivadent ειδικεύεται στην παραγωγή συστημάτων «έξυπνων» προϊόντων για την κλινική οδοντιατρική πράξη, με στόχο να χαρίσει ένα χαμόγελο στους ανθρώπους ολόκληρου του πλανήτη.

Η 3Shape είναι κατασκευαστής τρισδιάστατων σαρωτών και του αντίστοιχου λογισμικού, που θέτει νέα πρότυπα στις ψηφιακές εφαρμογές. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Δανέζικης αυτής εταιρείας συμπληρώνει ιδανικά τα συστήματα, που αποτελούνται από οδοντιατρικά υλικά και συσκευές παραγωγής, από την Ivoclar Vivadent, έναν «ηγέτη» στην αισθητική οδοντιατρική.

Πλήρως εναρμονισμένες ψηφιακές ροές εργασίας

Και οι δύο εταιρείες προσπαθούν να προσφέρουν υψηλής απόδοσης και πλήρως εναρμονισμένες ψηφιακές ροές εργασίας. Οι λύσεις σάρωσης και λογισμικού CAD από την 3Shape συντονίζονται με τις συσκευές PrograMill και PrograPrint CAM της Ivoclar Vivadent. Ο έξυπνος αυτός συνδυασμός, μαζί με τα οδοντιατρικά υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα που προάγουν την καλή υγεία και ευεξία.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στους ακόλουθους τομείς:

  • Συμβουλευτική – συζήτηση με τον ασθενή με τη βοήθεια του IvoSmile, ενός λογισμικού επαυξημένης εικονικής πραγματικότητας, που παρέχει στον ασθενή μια τρισδιάστατη προεπισκόπηση του θεραπευτικού αποτελέσματος σε πραγματικό χρόνο.
  • Μια πλήρως εναρμονισμένη λύση στο οδοντιατρείο που περιλαμβάνει τους ενδοστοματικους σαρωτές PrograScan One και το PrograMill One, μία μικρών διαστάσεων συσκευή κοπής 5 αξόνων, σχεδιασμένη για το IPS e.max.
  • Ενσωμάτωση του συστήματος Ivotion Denture System και των πατενταρισμένων ροών εργασίας της Ivoclar Vivadent στο 3Shape Dental System 2020.

Ο Diego Gabathuler, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ivoclar Vivadent, είναι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία της εταιρείας του με την 3Shape: « Η Ivoclar Vivadent και η 3Shape προσφέρουν μαζί ανταγωνιστικές λύσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, όχι μόνο για τα οδοντιατρεία, αλλά και για τα εργαστήρια και για τους ορθοδοντικούς ».

Ο Jakob Just-Bomholt, Διευθύνων Σύμβουλος της 3Shape, θέλει να προσθέσει το εξής: « Η επιτυχημένη ιστορία της 3Shape και της Ivoclar Vivadent συνεχίζεται. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία των ασθενών και θα δώσει στους οδοντιάτρους και στους οδοντοτεχνίτες όλα τα οφέλη των ισχυρών προϊόντων της 3Shape και της Ivoclar. Ανυπομονούμε να δούμε τα δημιουργικά μυαλά και των δύο εταιρειών να δημιουργούν περισσότερες λύσεις και ροές εργασίας, οι οποίες θα ενισχύσουν περαιτέρω τις θεραπευτικές διαδικασίες στην οδοντιατρική πράξη. »

Δημιουργώντας μαζί τα μελλοντικά χαμόγελα των ασθενών

Το IvoSmile είναι ένα λογισμικό βασισμένο σε επαυξημένη εικονική πραγματικότητα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους οδοντιάτρους να συμβουλεύουν αποτελεσματικά τους ασθενείς τους.

Το IvoSmile έχει ενσωματωθεί στον προσομοιωτή θεραπείας 3Shape Trios. Έτσι, οι ασθενείς μπορούν να έχουν μια προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο του μελλοντικού, νέου χαμόγελου που θα αποκτήσουν μετά από μια ορθοδοντική θεραπεία.

Το IvoSmile είναι πλέον πλήρως συμβατό με το σύστημα 3Shape Dental System. Η νέα έκδοση της εφαρμογής – app* εξασφαλίζει πλήρη ενσωμάτωση CAD. Τα δεδομένα IvoSmile μεταφέρονται γρήγορα και εύκολα στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο μέσω ειδικής πλατφόρμας. Στη συνέχεια, τα δεδομένα κατασκευής αποστέλλονται από το σύστημα 3Shape Dental System πίσω στο ιατρείο, όπου γίνεται λεπτομερής παρουσίαση στον ασθενή του σχεδίου θεραπείας. Ο οδοντοτεχνίτης και ο οδοντίατρος μπορούν στη συνέχεια να συντονίσουν αποτελεσματικά την εργασία που απαιτείται για να δημιουργήσουν το νέο χαμόγελο του ασθενούς.

Ένα απόλυτα ολοκληρωμένο σύστημα για τους οδοντιάτρους

Δύο νέοι ενδοστοματικοί σαρωτές PrograScan One, που υποστηρίζονται από την 3Shape, έχουν ενταχθεί στο ολοκληρωμένο σύστημα για το οδοντιατρείο από την Ivoclar Vivadent, το οποίο επιτρέπει στους οδοντιάτρους να κατασκευάζουν στον χώρο τους αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής και ακρίβειας.

Το PrograScan One συντονίζεται απρόσκοπτα με τη συσκευή κοπής PrograMill One – μια συσκευή κοπής για το ιατρείο, που αναπτύχθηκε ειδικά για την επεξεργασία IPS e.max – για μια ασύγκριτη εμπειρία του χρήστη. Η διαδικασία αυτή θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι οδοντίατροι κάνουν τη δουλειά τους.

Το ευέλικτο λογισμικό PrograDesign διαθέτει «έξυπνες» ροές εργασίας που περιλαμβάνουν τόσο το PrograScan One, όσο και το PrograMill One. Αυτό το ολοκληρωμένο, πλήρες κλινικό σύστημα προσφέρει στους οδοντιάτρους εξαιρετική ευελιξία: Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ημερήσιες θεραπείες, για τις οποίες η αποκατάσταση κατασκευάζεται στο ιατρείο ή σε διαδικασίες όπου η κατασκευή της αποκατάστασης ανατίθεται σε συνεργάτη οδοντοτεχνίτη ή σε τρίτο προμηθευτή.

Μια επανάσταση στην κατασκευή οδοντοστοιχιών

Το σύστημα Ivotion Denture της Ivoclar Vivadent παρέχει μια ολοκληρωμένη και ομαλή ψηφιακή ροή εργασίας, για την κατασκευή οδοντοστοιχιών υψηλής ποιότητας. Ο διχρωματικός, μονολιθικός δίσκος Ivotion CAD / CAM – σε συνδυασμό με τις συσκευές κοπής PrograMill – σας επιτρέπει να κατασκευάζετε άνω και κάτω οδοντοστοιχίες, αποτελεσματικά και προβλέψιμα, σε μία διαδικασία φρεζαρίσματος.

Το “Shell Geometry“, που βρίσκεται μέσα στον δίσκο, είναι μια τρισδιάστατη δομή οδοντικού τόξου, που καθορίζει τη μετάβαση μεταξύ δοντιών και ουλικών τμημάτων του δίσκου. Αποδίδει οδοντοστοιχίες ελεύθερες τάσεων, πολύ ανθεκτικές και ομοιογενείς.

Το «έξυπνο» λογισμικό Ivotion CAD Design, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο 3Shape Dental System 2020, σας επιτρέπει να προσαρμόζετε την οδοντοστοιχία στις εξατομικευμένες ανάγκες του ασθενούς. Μετά την κοπή της οδοντοστοιχίας, απαιτείται μόνο στίλβωση.

Τα PrograMill©, PrograPrint®, IPS e.max® και IvoSmile®  είναι σήματα κατατεθέντα της  Ivoclar Vivadent AG.


Σχετικά με την Ivoclar Vivadent

Η εταιρεία Ivoclar Vivadent, με έδρα το Σάαν, στο Λιχτενστάιν, είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές καινοτόμων συστημάτων υλικών παγκοσμίως, για οδοντιατρικές εφαρμογές υψηλής ποιότητας. Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και συστημάτων, ισχυρές δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης, και σαφή δέσμευση για κατάρτιση και περαιτέρω εκπαίδευση. Η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές σε 30 χώρες και απασχολεί περίπου 3.600 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

⇒ Περισσότερες πληροφορίες για την Ivoclar Vivadent είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.ivoclarvivadent.com.


Σχετικά με την 3Shape

Η 3Shape αλλάζει την οδοντιατρική, μαζί με τους οδοντιάτρους σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας καινοτομίες, που παρέχουν ανώτερης ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα στους ασθενείς. Το χαρτοφυλάκιο τρισδιάστατων σαρωτών και λύσεων λογισμικού CAD / CAM περιλαμβάνει τον πολυβραβευμένο ενδοστοματικό σαρωτή 3Shape TRIOS και τις κορυφαίες στην αγορά λύσεις λογισμικού σάρωσης και σχεδίασης, τόσο για οδοντιατρεία όσο και για εργαστήρια.

Δύο μεταπτυχιακοί φοιτητές ίδρυσαν την 3Shape στην πρωτεύουσα της Δανίας το έτος 2000. Σήμερα, η 3Shape έχει περισσότερους από 1.600 υπαλλήλους, που εξυπηρετούν πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, σε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γραφείων 3Shape σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα και οι καινοτομίες της 3Shape συνεχίζουν να «αμφισβητούν» τις παραδοσιακές μεθόδους, επιτρέποντας στους οδοντιάτρους να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα περισσότερους ασθενείς.

⇒ Περισσότερες πληροφορίες για την 3Shape είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.3shape.com