GLUMA Desensitizer

Παρουσίαση Προϊόντος / KULZER

Στοιχεία Επικοινωνίας
Website: www.kulzer.gr| E-mail: info-gr@kulzer-dental.com

Άμεση και διαρκής προστασία από την υπερευαισθησία.

Τώρα η λύση κατά της υπερευαισθησίας έχει όνομα! Το GLUMA Desensitizer της Kulzer αποτελεί αποδεδειγμένη λύση κατά της μετεπεμβατικής υπερευαισθησίας!

Για περισσότερα από 20 χρόνια, μια σταγόνα GLUMA Desensitizer υπήρξε αρκετή για να μειώσει και να εμποδίσει την υπερευαισθησία. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται γρήγορα κι είναι εντυπωσιακά, χωρίς ανάμιξη, πολυμερισμό ή πολλαπλές εφαρμογές. Οι ασθενείς σας νιώθουν άμεση ανακούφιση. Κάθε καλή αποκατάσταση αρχίζει με το GLUMA Desensitizer. Η αποτελεσματικότητά του έχει αποδειχθεί σε πάνω από 50 εκατομμύρια αποκαταστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα κοινά συγκολλητικά και υλικά αποκαταστάσεων και σε κάθε περίπτωση θεραπείας. Το GLUMA Desensitizer δε χρειάζεται ανάμιξη ή φωτοπολυμερισμό, κάτι που απλοποιεί την εφαρμογή κι εξοικονομείται χρόνος.

  • Απευαισθητοποίηση: το GLUMA Desensitizer είναι ο μόνος απευαισθητοποιητής που αποδεδειγμένα διεισδύει στα εκτεθειμένα οδοντινοσωληνάρια έως και 200μm. Έτσι, δημιουργούνται τοιχώματα πολυστρωματικής πρωτεΐνης, που εμποδίζουν την ωσμωτική ανταλλαγή υγρών με τα εσωτερικά οδοντινικά σωληνάρια.
  • Φραγμός στα βακτήρια: το GLUMA Desensitizer σχηματίζει μια ερμητική έμφραξη, που παγιδεύει τα βακτήρια και εμποδίζει τη βακτηριακή ανάπτυξη.
  • Επανα-υγροποίηση: το GLUMA Desensitizer αναδιοργανώνει τις συρρικνωμένες ίνες κολλαγόνου, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των διαφόρων συγκολλητικών παραγόντων.

Ενδείξεις

Για την μείωση ή την εξάλειψη του πόνου σε εκτεθειμένες αυχενικές περιοχές που δε χρειάζονται αποκατάσταση, καθώς και για την μείωση ή εξάλειψη της μετεπεμβατικής ευαισθησίας της οδοντίνης μετά την παρασκευή των δοντιών και πριν την τοποθέτηση της προσθετικής εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://bit.ly/GLUMA_Desenstizer ή να επικοινωνήσετε με τους αντιπροσώπους μας, εταιρείες Παντελίδης Οδοντιατρικά (210 5232609) και Οδοντιατρικά Αποστολίδη (210 6984882). 

Tags

#2019 #Kulzer