Φωτορεπορτάζ από το 36ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, το 36ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο, την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση του κλάδου για την ενημέρωση όλων των οδοντιάτρων της χώρας, στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής, με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής.

«Σύνθεση της επιστήμης και της τεχνολογίας στην ιστορία του στόματος» ήταν το κύριο θέμα του Συνεδρίου.

Η επιτυχία ήταν δεδομένη. Η προσέλευση και τις τρεις ημέρες που διήρκεσε το συνέδριο ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που ενθάρρυνε τους διοργανωτές αλλά και τους συνέδρους.

Παράλληλα με το συνέδριο λειτούργησε έκθεση οδοντιατρικού εξοπλισμού υλικών, μηχανημάτων και εργαλείων, φαρμακευτικών προϊόντων και κάθε υπηρεσίας ή προϊόντος που ενδιαφέρει τον Έλληνα οδοντίατρο. Οι εμπορικές εταιρείες συνέβαλαν στην επιτυχία του συνεδρίου με τη συμμετοχή τους και τις χορηγίες τους.

Οργανωτική Επιτροπή 36ου ΠΟΣ:
ΤΖΟΥΤΖΑΣ Ιωάννης, ΥΦΑΝΤΗΣ Αθανάσιος, ΤΖΕΡΜΠΟΣ Φώτιος, ΤΣΟΥΝΗΣ Ανδρέας, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Αδαμαντία, ΔΕΔΕΣ Νικόλαος, ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ Μαρία, ΜΩΡΑΪΤΗΣ Πάνος, ΤΡΑΠΑΛΗΣ Ιωάννης, ΠΕΠΕΛΑΣΗ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ευδοξία (Μαριζένια), ΠΑΞΙΜΑΔΑ Χαρίκλεια, ΚΟΝΔΥΛΙΔΟΥ Αθηνά, ΒΕΝΕΤΗΣ Γρηγόρης, ΒΑΡΔΑΣ Εμμανουήλ, ΖΟΡΜΠΑΣ Αθανάσιος, ΜΑΛΛΙΟΣ Νικόλαος, ΛΥΓΙΔΑΚΗΣ Νικόλαος, ΜΠΡΟΚΟΣ Ιωάννης.

Μερικοί από τους Ομιλητές του Συνεδρίου


Εκθέτες του Συνεδρίου


Μεγάλη η προσέλευση στο Συνέδριο


Οδοντιατρική κάλυψη του 34ου Μαραθωνίου της Αθήνας από την ΕΕΑΘΛΟ