Φωτορεπορτάζ από το 1ο & το 2ο σεμινάριο της ERKODENT στην Αθήνα

1ο Σεμινάριο της ERKODENT

Στις 10 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο, η εταιρία μας LABSHOP, σε συνεργασία με την MEMODENT– επίσημο διανομέα για την Ν. Ελλάδα, πραγματοποιήσαμε το 1ο σεμινάριο της ERKODENT στην Αθήνα και στο πολύ φιλόξενο χώρο του κου Κρούστη Αλέξανδρου, Λαοδικείας 174, με θέμα τον νάρθηκα ροχαλητού- άπνοιας “Silensor-Sl” και τους αθλητικούς νάρθηκες της ERKODENT Playsafe Triple (3πλής διαστρωμάτωσης σε ένα ενιαίο νάρθηκα.)

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες εργαστηριούχους: ΓΙΑΛΑΜΠΟΥΚΗ ΆΚΗ, ΓΙΑΛΚΟΒΑΝΙΔΗ ΘΑΝΑΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΥΡΚΟ ΜΙΧΑΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΆΛΚΗ, ΜΑΝΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΌΚΑΡΟ ΠΕΤΡΟ, ΜΕΡΤΖΟ ΣΩΤΗΡΗ.

Ο επίσημος εκπαιδευτής της ERKODENT στην Ελλάδα, κος Ματίας Σαββουλίδης, απόφοιτος της Γερμανικής σχολής του Μονάχου, κέντρισε τόσο πολύ το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, ώστε να καθηλώσει τους συμμετέχοντες και αντί να τελειώσουμε στις 4μμ, φύγαμε από το εργαστήριο του φίλου μας κου Αλ.Κρούστη (ακόμα αισθανόμαστε καταϋποχρεωμένοι από την φιλοξενία του) στις 6.30μμ.

Τα σεμινάρια για την Αθήνα θα τα συνεχίσουμε μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Πληροφορίες συμμετοχής στο 2310 20 52 02.

2ο Σεμινάριο της ERKODENT

Στις 11 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή η εταιρία μας LABSHOP, σε συνεργασία με την MEMODENT και με την παρουσία του φίλου και συνεργάτη μας Ξενουδάκη Γιώργου, πραγματοποιήσαμε στο εργαστήριο του Κου. Κρούστη Αλέξανδρου, Λαοδικείας 174, το 2ο σεμινάριο της ERKODENT, με θέμα τον νάρθηκα ροχαλητού- άπνοιας “Silensor-Sl” και τους αθλητικούς νάρθηκες της ERKODENT Playsafe Triple (3πλός νάρθηκας σε ένα ενιαίο τεμάχιο.)

Οι εταιρίες LABSHOP και MEMODENT ευχαριστούν τους συμμετέχοντες εργαστηριούχους: ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΜΑΚΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 86, ΚΟΛΕΤΣΗ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΚΡΟΥΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΡΟΥΣΣΟ ΚΩΝΣ/ΝΤΙΝΟ, ΣΤΟΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗ ΓΙΩΡΓΟ.

Ο εκπαιδευτής μας κος Ματίας Σαββουλίδης και στο 2ο σεμινάριο μας, επεξηγηματικός και αναλητικός μας παρέσυρε με τις γνώσεις του και κράτησε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων με αποτέλεσμα να τελειώσει το σεμινάριο 2 ώρες αργότερα στις 6μμ την Κυριακή το απόγευμα. Τα εργαστήρια αυτά πιστοποιήθηκαν με Certificate και θα αναρτηθούν τα ονόματα τους στην κεντρική ιστοσελίδα της ERKODENΤ και θα είναι αποκλειστικοί κατασκευαστές του νάρθηκα “Silensor-Sl“.

Τα σεμινάρια για την Αθήνα θα τα συνεχίσουμε μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Πληροφορίες συμμετοχής στο 2310 20 52 02.