Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χειρουργικές τεχνικές

30 Σεπτεμβρίου 2017

440€
Αφαιρετικές χειρουργικές τεχνικές του οστού

H χειρουργική του οστού για βιολογικά και αισθητικά προβλέψιμη περιοπροσθετική και εμφυτευματική θεραπεία

Στόχος των σεμιναρίων είναι η εμβάθυνση στη γνώση της βιολογίας του οστού, της ανατομίας των ενδοστικών θυλάκων και του δυναμικού επούλωσής τους, καθώς και η εξοικείωση με τις βασικές αρχές, που διέπουν τις πλέον συνήθεις αφαιρετικές και αναπλαστικές χειρουργικές τεχνικές έτσι ώστε, ο κάθε εκπαιδευόμενος να είναι σε θέση να τις εφαρμόσει με υψηλού βαθμού ευστοχία.

Η χειρουργική του οστού θα παρουσιασθεί σε δύο διήμερα σεμινάρια. Το κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει ομιλίες, προβολή videos, πρακτική επίδειξη σε γνάθο χοίρου και ζωντανή επίδειξη χειρουργικών επεμβάσεων.
Επιπλέον θα παρουσιασθούν τα κατάλληλα εργαλεία και οι χειρουργικές εγγλυφίδες για τη διαχείριση του οστίτη ιστού σε κάθε περίπτωση, καθώς και η χρήση της πιεζοχειρουργικής, ώς μιας χειρουργικής μεθόδου ελάχιστα παρεμβατικής σε επιλεγμένα περιστατικά.
Το πρώτο σεμινάριο με τίτλο: «ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΔΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» αναφέρεται στην κατανόηση των ενδείξεων της εφαρμογής και στην εκπαίδευση των διδασκομένων στην οστεκτομή και οστεοπλαστική, στον ακρορριζικά μετατοπιζόμενο κρημνό, στην εκτομή της ρίζας και στην επιμήκυνση της κλινικής μύλης για προσθετικούς λόγους.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Σεπτεμβρίου 2017
Κόστος:
440€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Omni Congresses
Τηλέφωνο:
210 22 22 637
Email:
info@omnicongresses.gr
Ιστοσελίδα:
omnicongresses.gr

Άλλο

Θέμα
Αφαιρετικές χειρουργικές τεχνικές του οστού στην περιοδοντολογία και περιοπροσθετική για βιολογικούς, δομικούς και αισθητικούς λόγους
Ομιλητής
Δρ Γιώργος Γούμενος

Χώρος Διεξαγωγής

DIVANI CARAVEL HOTEL
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ Ελλάδα
+ Χάρτης Google