Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

WEBINAR: Προσθετική Ελάχιστης Παρέμβασης. Κλινικά Βήματα σε Απλά και Σύνθετα Περιστατικά

23 Μαΐου 2018

Δωρεάν

Τα σύγχρονα ολοκεραμικά υλικά σε συνδυασμό με τις τεχνικές συγκόλλησης στους οδοντικούς ιστούς έχουν αλλάξει σημαντικά τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων απώλειας οδοντικής ουσίας.

Πρωτόκολλα ελάχιστης παρέμβασης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις μέρες μας σε ένα ευρύ φάσμα κλινικών καταστάσεων, από απλά και εντοπισμένα αισθητικά προβλήματα μέχρι σύνθετα προβλήματα γενικευμένης καταστροφής οδοντικών φραγμών, λόγω βρυγμού και διάβρωσης.

Σε αυτό το webinar θα παρουσιαστούν τα κλινικά βήματα για τη βελτίωση του χαμόγελου με όψεις ελάχιστης οδοντικής παρασκευής (prep-less) και όψεις χωρίς καθόλου παρασκευή των δοντιών (non-prep).

Σε σύνθετα περιστατικά με έντονη αποτριβή δοντιών θα αναλυθεί μια σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση για τη διαχείριση των αιτιολογικών παραγόντων και την αποκατάσταση με ελάχιστη παρέμβαση στους οδοντικούς οστούς.

Εγγραφή στο Webinar

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ: Η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία αποστέλλει τα στοιχεία που συμπληρώσατε κατά την εγγραφή σας στο webinar, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και αυτόματα πιστώνονται οι διδακτικές ώρες στην προσωπική σας ηλεκτρονική μερίδα, του οδοντιατρικού συλλόγου που ανήκετε. Η μοριοδότηση υφίσταται μόνο εάν έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% του webinar.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Μαΐου 2018
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Ελληνική Προσθετική Εταιρεία
Τηλέφωνο:
210 74 61 246
Email:
info@prosthodonticsociety.gr
Ιστοσελίδα:
https://www.prosthodonticsociety.gr

Άλλο

Ομιλητής
Κωνσταντίνος Τσούτης, Προσθετολόγος
Χορηγός
Ivoclar Vivadent