Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

UP3D Academy: The PROSTHO-ORTHO PROJECT

18 Νοεμβρίου

Η περσινή επαναστατική ιδέα της UP3D Academy στην EXPO 2022 φέτος παίρνει σάρκα και οστά στις 18 Νοεμβρίου 2023.

Την τελευταία δεκαετία 2020 και έπειτα όλοι γνωρίζουμε την άνθηση των αόρατων ορθοδοντικών ναρθηκών σε βαθμό που η εταιρεία Align που πλάσαρε πρώτη τα Invisalign, τα «αόρατα σιδεράκια», είχε τέτοια ανάπτυξη που εξαγόρασε ήδη από την έκθεση του 2019 την EXOCAD.

Η ιδέα λοιπόν που είχαμε και που θα γίνει πραγματικότητα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ήταν να προωθήσουμε πρώτοι στην Ελληνική αγορά το μοναδικό ορθοδοντικό software που μέσω αμέτρητων επιλογών δίνει την δυνατότητα στον ορθοδοντικό να σχεδιάσει την εργασία που επιθυμεί κι επίσης την δυνατότητα στο χρήστη να το αγοράσει για ένα χρόνο, ακόμα και για ένα μήνα.

Παράλληλα, στο σεμινάριο αυτό θα έχουμε μαζί μας καταξιωμένο Έλληνα ορθοδοντικό που εργάζεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε μεγάλα εργαστήρια  στην Γερμανία ως senior directing manager. Θα μας κάνει την τιμή για έναν και μόνο λόγο: Για να διδάξει τα απλά μυστικά της ορθοδοντικής στους τεχνίτες της προσθετικής ώστε να κατανοήσουν και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά το software αυτό ώστε να παράξουν είτε με printer είτε με συσκευή ναρθηκών τα «αόρατα σιδεράκια» Invisalign.

Κόστος σεμιναρίου: 300€/άτομο.

Για φοιτητές: 150€

*Σε περίπτωση αγοράς του software θα αφαιρείται το 50% του κόστους του σεμιναρίου από την τελική αξία του software.

Εξαιρετική μνεία και ευγνωμοσύνη θέλουμε να εκφράσουμε στον αείμνηστο Νίκο Τσαμπουρδή που τόσο μας κινητοποίησε πέρσι να υλοποιήσουμε την ιδέα μας αλλά και τόσους άλλους τεχνίτες και εκπαιδευόμενους που μας το ζητούσαν επίμονα.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Νοεμβρίου
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

UP3D ACADEMY
Τηλέφωνο:
697 41 88 392
Email:
ger.koutavas@gmail.com
Ιστοσελίδα:
www.waxodental.com

Άλλο

Θέμα
The PROSTHO-ORTHO PROJECT