Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Θεωρητικό & Πρακτικό Σεμινάριο Εμφυτευμάτων MIS

9 Νοεμβρίου 2019

Θεωρητικό & Πρακτικό Σεμινάριο Εμφυτευμάτων MIS

Στο σεμινάριο θα συζητηθούν από προσθετικής άποψης τα διαφορετικά συστήματα εμφυτευμάτων της εταιρείας ΜΙS με επικέντρωση στην κωνική σύνδεση των εμφυτευμάτων C1 και V3. Θα συζητηθούν διαφορετικά σχέδια θεραπείας με λύσεις κινητής και ακίνητης προσθετικής.

Οι συμμετέχοντες παροτρύνονται να έχουν μαζί τους πανοραμικές ακτινογραφίες ή/και φωτογραφίες για να συζητηθούν εναλλακτικά σχέδια θεραπείας στους ασθενείς τους.

Θα συζητηθεί η αποτύπωση επί εμφυτευμάτων (ανοιχτού- κλειστού δισκαρίου και ψηφιακή).

Θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση (Hands On), όπου θα γίνει γνωριμία με τις προσθετικές επιλογές του συστήματος, αποτύπωση κλειστού ανοιχτού τύπου και δημιουργία εξατομικευμένου άξονα αποτύπωσης, για αισθητικές αποκαταστάσεις.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
ΝΕΓΡΙΝ TrainingCenter,
Φωκίδος 51 (ισόγειο) – Γουδί

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

9:30 
Προσέλευση και εγγραφές.

10:00 – 12:00 
Σχέδιο θεραπείας – Προσθετικές επιλογές.
Η ενότητα θα περιέχει γνωριμία με το σύστημα. Λύσεις κινητής και ακίνητης προσθετικής, προσωρινές αποκαταστάσεις.

12:00 – 12:30 
Διάλειμμα καφέ.

12:30 – 13:00 
Αποτύπωση επί εμφυτευμάτων (ανοιχτού- κλειστού δισκαρίου και ψηφιακή).

13:00 – 15:00 
Hands On.
Γνωριμία με τις προσθετικές επιλογές του συστήματος, Αποτύπωση κλειστού – ανοιχτού τύπου, Ψηφιακή αποτύπωση, Δημιουργία εξατομικευμένου άξονα αποτύπωσης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ

Δρ. Παναγιώτης Ι. Λαμπρόπουλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Γερμανική Σχολή Αθηνών (1995) και γράφτηκε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Albert- Ludwig στο Freiburg της Γερμανίας μετά από κρατικές εξετάσεις (Abitur). Το 2000 ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής στο τμήμα προσθετολογίας και το 2003 αναγορεύτηκε διδάκτωρ  της Οδοντιατρικής σχολής που Πανεπιστημίου  του Freiburg (Dr. med. dent) ως μεταπτυχιακός φοιτητής. Παράλληλα, από το 2001 παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην  Εφαρμοσμένη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Οδοντιατρική. Το 2004 επιστρέφει στην Ελλάδα και εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως οδοντίατρος.

Από το 2005 ως το 2013 ήταν επιστημονικός  συνεργάτης προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.  Από το 2005 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα με αποκλειστικό αντικείμενο την προσθετική και τα οδοντικάεμφυτεύματα. Είναι μέλος και ομιλητής της ITI (International Team of Implantology),μέλος της EAO (European Association for Osseointegration),του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρίας, καθώς και μέλος του προεδρείου της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδας. Έχει πολυάριθμες εισηγήσεις και ελεύθερες ανακοινώσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Είναι επίσημος εκπαιδευτής των εμφυτευμάτων της εταιρίας ΜΙS. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Early bird – έως 01/11/19: 30€ (+ΦΠΑ)
Εγγραφή: 50€ (+ΦΠΑ)

Η τιμή συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση του σεμιναρίου.
  • Συνεδριακό υλικό.
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

* Η αξία της συμμετοχής Early bird θα δοθεί σαν έκπτωση
σε αγορά προϊόντων MIS.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλέφωνο: 210 77 11 605 | E-Mail: info@negrin.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
www.eventora.com

Αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Οι συμμετέχοντες παροτρύνονται να έχουν μαζί τους πανοραμικές ακτινογραφίες ή/και φωτογραφίες για να συζητήσουμε μαζί εναλλακτικά σχέδια θεραπείας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Νοεμβρίου 2019
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

ΝΕΓΡΙΝ ΙΝ DENTAL
Τηλέφωνο:
210 77 11 605
Email:
info@negrin.gr
Ιστοσελίδα:
https://www.negrin.gr/

Άλλο

Ομιλητής
Δρ. Παναγιώτης Ι. Λαμπρόπουλος