Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συντηρητική Επανάληψη Ενδοδοντικής Θεραπείας: Αντιμετωπίζοντας την Πρόκληση

11 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν
Συντηρητική Επανάληψη Ενδοδοντικής ΘεραπείαςΑντιμετωπίζοντας την Πρόκληση

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Συντηρητική Επανάληψη Ενδοδοντικής Θεραπείας είναι, ίσως, η επιτομή της ενδοδοντικής τέχνης. Απαιτεί κριτική σκέψη και μεγάλη κλινική εμπειρία, σε όλα τα στάδιά της, από την επιλογή περιστατικού και το σχέδιο θεραπείας, έως και το τελικό στάδιο της έμφραξης του συστήματος των ριζικών σωλήνων.
Για να μπορέσεις να θεραπεύσεις κάτι, είναι αναγκαίο να γνωρίζεις την αιτία που το προκαλεί, καθώς και τον τρόπο να το καταστείλεις.
Η Σ.Ε.Ε.Θ. αποτελεί μία πρόκληση για κάθε οδοντίατρο και ενδοδοντολόγο, καθόσον απαιτεί άρτια γνώση της ανατομίας των ριζικών σωλήνων και των αρχών που διέπουν κάθε στάδιο της, ενώ συγχρόνως αποτελεί τη θεραπευτική διαδικασία, στην οποία ο κλινικός καλείται να αντιμετωπίσει τα περισσότερα ιατρογενή συμβάματα.
Σκοπός της παρουσίασης είναι η ενδελεχής και επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση του θέματος, καθώς και όλων των επιμέρους στοιχείων που αφορούν την Σ.Ε.Ε.Θ.

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη και αποδίδει 1,5 CPD Credit Hour, ενώ οι εγγραφές πραγματοποιούνται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://webinars.edu.gr/webinar-kasabali/

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Νοεμβρίου 2020
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Άλλο

Ομιλητής
Μαρία Κασάμπαλη