Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Οι Τελευταίες Εξελίξεις και τα νέα Πρωτόκολλα στη Χρήση των Αυξητικών Παραγόντων στη Χειρουργική Στόματος και στην Αναγέννηση της Περιστοματικής Περιοχής (Cleopatra Technique)

1 Δεκεμβρίου 2018 - 2 Δεκεμβρίου 2018

Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρίες SYFAC & GMDA, υπό την αιγίδα της Aesthetica by Cleopatra Nacopoulos διημερίδα με θέμα:

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα νέα πρωτόκολλα στη χρήση των αυξητικών παραγόντων στη χειρουργική στόματος και στην αναγέννηση της περιστοματικής περιοχής (Cleopatra Technique)

· A-PRF liquid & i-PRF 
· Soft Brushing Technique
· Νέα Μεμβράνη Κολλαγόνου

Το σεμινάριο αυτό πρόκειται να  παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και το ρόλο των αυξητικών παραγόντων στην οστική και ιστική αναγέννηση  στην Οδοντιατρική & Αισθητική.

Θα αναφερθούν οι ενδείξεις, χρήσεις της νέας συσκευής φυγοκέντρισης αίματος PRF DUO QUATTRO και θα περιγράφουν αναλυτικά τα 6 νέα πρωτόκολλα.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί από τον διακεκριμένο Γάλλο επιστήμονα Dr. Joseph CHOUKROUN, ο οποίος θα εστιάσει στη βελτίωση των επουλωτικών διαδικασιών, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες των έξυπνων συμπυκνωμάτων αίματος και τις νέες τεχνικές (Soft Brushing Technique, Νέα Μεμβράνη Κολλαγόνου).

Η δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθεί από την Dr. Κλεοπάτρα Νακοπούλου με αντικείμενο την εισαγωγή στην αισθητική προσώπου και τα νέα πρωτόκολλα Facial Esthetics (Cleopatra TechniqueΤΜ ).

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ
Τηλ.: 210 7716416 & 210 7751000 | e-mail: info@tsaprazis.gr

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Συμμετοχή και για τις 2 μέρες: 800€
Ειδική τιμή για τους Έλληνες συμμετέχοντες: 650€
Μεταπτυχιακοί φοιτητές: 320€

Κατεβάστε το Αρχείο (PDF, Unknown)

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Δεκεμβρίου 2018
Τέλος:
2 Δεκεμβρίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Άλλο

Θέμα
Οι Τελευταίες Εξελίξεις και τα νέα Πρωτόκολλα στη Χρήση των Αυξητικών Παραγόντων στη Χειρουργική Στόματος και στην Αναγέννηση της Περιστοματικής Περιοχής (Cleopatra Technique)
Ομιλητής
Joseph Choukroun, Kleopatra Nakopoulos

Χώρος Διεξαγωγής

Crowne Plaza
Promachon Eleftherias 2, Agios Athanasios
Λεμεσός, Κύπρος
+ Χάρτης Google