Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Meet The Legends

17 Φεβρουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του συνεδρίου και τα βιογραφικά των διακεκριμένων ομιλητών μπορείτε να βρείτε στο: www.akod.gr/mtl

Ο Dr. Tony Rotondo είναι πιστοποιημένος προσθετολόγος που ολοκλήρωσε το προπτυχιακό του πτυχίο στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ το 1984 και την ειδικότητα της Προσθετικής το 1996 στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA). Ασκεί οδοντιατρική στο Μπρίσμπεϊν. Ο Dr. Rototndo έχει συγκεκριμένα ενδιαφέροντα στην οδοντική αισθητική, τα οδοντικά εμφυτεύματα και τα κεραμικά υλικά. Έχει και συνεχίζει να διδάσκει σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ. Υπήρξε επισκέπτης λέκτορας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσθετικής στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ και επισκέπτης λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Griffith, School of Dentistry στο Southport. Ο Dr. Rototndo είναι υπότροφος του Διεθνούς Κολλεγίου Οδοντιάτρων. Στο παρελθόν ο Tony υπήρξε πρόεδρος της Αυστραλιανής Εταιρείας Αισθητικής Οδοντιατρικής (QLD Branch), γραμματέας της ANZAP (Ακαδημία Προσθοδοντικών Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας), ταμίας και ιδρυτικό μέλος της AOS (Australasian Osseointegration Society, παράρτημα QLD), είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της DSD, ασημένιο μέλος στην ομάδα Style Italiano και μέλος πολλών άλλων επαγγελματικών ενώσεων. Ο Tony είναι αξιολογητής προϊόντων για οδοντιατρικές εταιρείες και παρουσιάζει πολυάριθμα συνεχιζόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

O καθ. Daniel Edelhoff είναι Διευθυντής και Πρόεδρος στο Τμήμα Προσθετικής Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians (LMU) στο Μόναχο. Είναι πιστοποιημένος ειδικός στην Προσθετική και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της Γερμανικής Εταιρείας Προσθετικής και Βιοϋλικών, καθώς και Αναπληρωματικό Μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (AAED). Ο Daniel Edelhoff έλαβε το 2011/2012/2013 τρία βραβεία «Καλύτερος Δάσκαλος» από τους φοιτητές οδοντιατρικής του LMU και της Βαυαρικής Ένωσης Οδοντιάτρων. Από το 2014 είναι Ενεργό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (EAED) καθώς και Section Editor του πολυεπιστημονικού διεθνούς ερευνητικού περιοδικού Clinical Oral Investigations. Το 2016 έγινε Πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Οδοντιατρικής Τεχνολογίας (ADT) και το 2019 Κοσμήτορας για Σπουδές Οδοντιατρικής στο LMU.Το 2021 ήταν Επιστημονικός Πρόεδρος του 1ου Διαδυκτιακού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Η Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής θα ήθελε να ευχαριστήσει ΘΕΡΜΑ τους κάτωθι χορηγούς, οι οποίοι θα διαθέσουν στους σε όλους τους συναδέλφους που θα εγγραφούν στο συνέδριο δωρεάν προϊόντα συνολικής αξίας 586,14 ευρώ:

AKSIONTECH

Σχεδιασμός και εκτύπωση ενός χειρουργικού νάρθηκα συγκεκριμένου περιστατικού ενός εμφυτεύματος και ένα εμφύτευμα Naturactis της εταιρίας ΕΤΚ, συνολικής προτεινόμενης αξίας 310 ευρώ.

ORAL ESTHETIC Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο ΗΛΙΑ ΚΛΩΝΟΥ

Μία πολυστρωματικη στέφανη μονολιθικού ζιρκονίου και υψηλής διαπερατότητας για πρόσθια και οπισθία δόντια, προτεινόμενης αξίας 80 ευρώ.

OPTIDENT

Μία συσκευασία συστήματος λεύκανσης 4x3ml White Dental Beauty Novon Enhanced Formula 10% υπεροξειδίου του καρβαμιδίου της εταιρείας OPTIDENT, προτεινόμενης αξίας 74,40 ευρώ.

DENTAL EXPERT- ΑΝΝΑ ΕΛΜΑΟΓΛΟΥ

Ένα σετ 12 διαμαντιών της εταιρείας SWISS DIAMONDS, προτεινόμενης αξίας 59,52 ευρώ.

HENRY SCHEIN

Μία σύριγγα 4gr νανοϋβριδικής ρητίνης HS Maxima Natural Elegance Nanohybrid Composite, της εταιρείας HENRY SCHEIN, προτεινόμενης αξίας 48,87 ευρώ.

MEMODENT – ORAL VISION

100 ρύγχη χειρουργικής αναρρόφησης D-Vac Combo Tip και 200 γάζες Non-Woven Premium 4-ply, της εταιρείας Crosstex / HuFriedyGroup, προτεινόμενης αξίας 13,35 ευρώ.

Το συνέδριο θα γίνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στη μεγαλύτερη αίθουσα Olympia στο υπόγειο. Oι παρουσιάσεις κι οι πρακτικές επιδείξεις των ομιλητών θα προβάλλονται σε μεγάλου εύρους οθόνη, με προβολέα υψηλών προδιαγραφών, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά. Τέλος, με τη λήξη του συνεδρίου, θα δοθεί δίπλωμα παρακολούθησης στους συμμετέχοντες (με Μοριοδότηση Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων Μ.Ε.Ε.Ο.).

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχει συνεχόμενο διάλειμμα καφέ, διαθέσιμο στους συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους στο συνέδριο, πριν την έναρξη του συνεδρίου και μέχρι τη λήξη του. Στους συμμετέχοντες, επίσης, θα διατεθεί ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι. Τόσο τα διαλείμματα του καφέ όσο και το ελαφρύ γεύμα, θα προσφερθούν στην αίθουσα, παραπλεύρως της αίθουσας Olympia, όπου θα λειτουργεί έκθεση οδοντιατρικών εταιρειών σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17 Φεβρουαρίου
Τέλος:
18 Φεβρουαρίου
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτής

Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής
Email:
info@akod.gr
Ιστοσελίδα:
www.akod.gr/mtl2017

Άλλο

Ομιλητής
Tony Rotondo, Daniel Edelhoff